باز پیرایی و یکسان‌سازی تابلوهای کوچه مهران در منطقه ۱۲ با مشارکت کسبه

امیر بختیاری شهردار ناحیه یک منطقه ۱۲ گفت: به منظور حفظ ایمنی و زیباسازی شهری، بازپیرایی و یکسان‌سازی تابلوهای کوچه مهران با مشارکت کسبه در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۱۲، امیر بختیاری با اشاره به اینکه این پروژه طراحی، اخذ مجوز و  نظارت بر اجرا با همراهی شهرداری منطقه انجام خواهد گرفت و کسبه هزینه‌های اجرا را متقبل شده اند، اظهار کرد: رویکرد این پروژه، مردمی‌سازی اداره شهر است؛ به این ترتیب هم اعتماد متقابل میان مردم و مدیریت شهری بیشتر می‌شود و هم حس تعلق به شهر افزایش می‌یابد.

شهردار ناحیه یک منطقه ۱۲ افزود: این طرح پس از جلسه های مستمر مدیریت شهری ناحیه با هیأت امنا کوچه مهران با محوریت ساماندهی و حذف تابلوهای عمودی، زواید فیزیکی نازیبا و یکسان سازی تابلوی مغازه ها در دستور کار قرار گرفت.

امیر بختیاری ادامه داد: برنامه ارتقاء کیفیت زندگی در مرکز تاریخی تهران زمینه‌ ساز برنامه ‌ریزی و اولویت‌ بندی اقدامات عملیاتی در حوزه ‌های کالبد شهری و انضباط شهری با هدف پاسداشت از میراث ملموس و معنوی و ذخایر فرهنگی و احیای آن به مرکزی پویا برای تجارت، سرگرمی و تفریح تمرکز دارد.

انتهای پیام/

۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۱۵
کد مطلب: 63651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =