به گزارش خبرنگار شهر، نشست خبری رویداد بینالمللی طراحی کارتون، کاریکاتور و پوستر هولوساید ۲۰۲۴ امروز -سهشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۳- با حضور الکساندر فالدین، الکساندرا فالدینا، مسعود نجابتی (خوشنویس و مدیر هنری)، مسعود شجاعی (دبیرکل رویداد بینالمللی هولوساید) و علی حیاتی (تهیه کننده) برگزار شد.
مسعود شجاعی، دبیرکل رویداد بینالمللی هولوساید در این نشست با اشاره به اینکه سومین مسابقه بینالمللی کارتون، کاریکاتور و پوستر هولوساید در حال برگزاری است، مطرح کرد: این مسابقه تا دو هفته دیگر زمان خواهد داشت و هنرمندان میتوانند برای ارسال آثار خود به سایت ایران کارتون مراجعه کنند.
وی با تاکید بر اینکه در این مسابقه سه موضوع مورد توجه ما قرار دارد، گفت: در وهله اول بحث نسلکشی مدنظر ما قرار دارد. متاسفانه یک سال و اندی است که شاهد جنایات بیمانند در غزه هستیم. متاسفانه آمارها گویای اتفاقات بسیار هولناکی است.
شجاعی با اشاره به اینکه آزادی بیان موضوع دومی است که در این مسابقه مدنظر ما قرار دارد، بیان داشت: متاسفانه شاهد این هستیم که در غرب ادعای آزادی بیان میکنند و در عمل به آن پایبند نیستند. به عنوان مثال آمریکا صحبت از صلح میکند اما هرگونه آتشبس را با وتو خنثی میکند و مردم در منطقه دچار مشکلات جدی شده اند.
وی با تاکید بر اینکه کاریکاتور چهره موضوع سومی است که در مسابقه بر آن توجه داریم، گفت: در بخش کاریکاتور چهره به سه چهره مخوف نتانیاهو، گالانت و بن گویر در این عرضه اشاره داشتیم که این سه جنایتکار توسط کاریکاتوریستها به تصویر کشیده خواهند شد.
مسعود شجاعی در ادامه با اشاره به اینکه گرافیک موضوع سومی است که بر آن توجه خواهیم داشت، اظهار کرد: در بحث گرافیک، مقاومت مردم فلسطین را در آثار هنری شاهد خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه در سه روز آخر هفته برنامه نشست تخصصی و ورکشاپ را تحت عنوان نشست تخصصی بسیارحرفهای با حضور بیش از ۱۰۰ هزار نفر از هنرمندان گرافیست برگزار خواهیم کرد، گفت: این نشست در دانشگاه قم برگزار خواهد شد. این دانشگاه از این جهت برای ما حائز اهمیت است که تعداد بسیاری دانشجوی خارجی و دانشجوی ایرانی در این دانشگاه در حال تحصیل هستند. روز شنبه هفته آتی خروجی این رویداد را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
شجاعی در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با بخشهای اصلی مسابقه گفت: کارتون، کاریکاتور و پوستر سه بخش اصلی مسابقه هستند.
وی همچنین گفت: در این رویداد شاهد شرکت ۵۰ کشور هستیم. امیدوارم در فضای گرافیک نیز این توفیق را پیدا کنیم و به این ظرفیتها دسترسی پیدا کنیم و در مقاطع بعدی بتوانیم بهتر از این ظرفیت استفاده کنیم.
الکساندر فالدین همچنین گفت: ۱۲ سال پیش که به ایران سفر کردیم، عاشق ایران شدیم. پس از بازگشت به وطن حتی تصور این امر را نمیکردیم که این رویا مجدد تکرار شود.
وی تاکید کرد: ایده برگزاری چنین رویدادی بسیار موضوع جذابی است و اسمی که انتخابشده نیز جذابیت بسیاری دارد. این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت بود که بتوانیم برای این رویداد به ایران سفر داشته باشیم.
در ادامه مازیار بیژنی سخنرانی کرد و به موضوع آزادی بیان که در این مسابقه مورد توجه قرار داده شده است، تاکید کرده؛ خاطرنشان کرد: مسابقه هولوساید پاسخی بود به آزادی مطلقی که غرب ادعا کرد. ماحق این امر را داریم که این واقعه را تشریح کنیم.
علی حیاتی همچنین با تاکید بر اینکه ۱۵ ماه گذشته در یک آزمون بزرگ قرار گرفتیم، بیان کرد: در این مدت همه چیز عیان شده و دنیا موضع خود را نسبت به این اتفاق نشان میدهد.
انتهای پیام/
نظر شما