به گزارش شهر به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۱۲، در این نشست با اشاره به اینکه منطقه ۱۲ با ۱۶۰۰ هکتار ، ۶ ناحیه و ۱۴ محله با وجود محلاتی غنی دارای محلاتی آسیب خیز مانند هرندی نیز است به این مسئله اشاره شد که با وجود مداخلات و تصمیم گیری های زیادی برای بهبود آن توسط ارگان های مختلف که تا امروز انجام شده است، علی رغم هزینه های بالا آسیب های محله کاهش نیافته و باید اقدامی اساسی در این زمینه انجام شود.
تعیین تکلیف ۶ مدرسه در این محله که تغییر کاربری داده شده اند و تسریع در مولد سازی این مدارس ، رفع تیرهای چراغ برق مزاحم و همچنین تملک منظم املاک و مغازه های محله هرندی و رفع مشکل دندانه ای این محله از موضوعات اساسی بود که این نشست از مدیریت شهری و ارگان ها ی ذیربط مطالبه شد تا این محله از بن بست خارج شده و به دنبال آن آسیب های اجتماعی آن کاهش یابد.
پیگیری وضعیت پسماند های محله هرندی، احداث مرکز بهداشت در غرب محله و همچنین کمک در زمینه ارتقای کیفیت وسایل بهداشتی و درمانی در درمانگاه ها و مراکز بهداشت این محله ، تعیین تکلیف و پیشبرد احداث ساختمان مددسرای معتادین و همچنین گزارش در خصوص زمین های واگذارشده برای افزایش سرانه های کلانتری از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.
در این جلسه همچنین با بیان اهمیت نوسازی بافت فرسوده محله هرندی بهویژه در پروژههای تجمیعی، بر تدوین و طراحی برنامههای جدید با محوریت بازنگری طرح تفصیلی تاکید شد و به هماهنگی با سازندگان بخش خصوصی و تامین بیش از ۱۰۰۰ واحد مسکونی نوساز با در نظر گرفتن بستههای تشویقی خاص برای ساکنان هرندی اشاره شد.
در پایان، از زحمات و خدمات تمامی مسئولان و دستاندرکاران ارتقای سطح کیفیت زندگی در محله هرندی تشکر و بهبود چشمگیر در وضعیت این محله ابراز امیدواری شد.
انتهای پیام/
نظر شما