کانال‌ها و مسیل‌های سطح منطقه ۵ لایروبی شد

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۵ تهران از اجرای اقدامات ویژه لایروبی، پاکسازی و رسوب‌برداری مسیل‌ها، کانال‌ها و انهار در این منطقه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، مسعود نوابی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به بارش‌های اخیر و ضرورت پیشگیری از آب‌گرفتگی‌های احتمالی، گفت: پاکسازی و لایروبی جوی‌های روباز و کانال‌های دفع آب‌های سطحی به‌طور مستمر در حال انجام است. این اقدامات با هدف افزایش ایمنی معابر و بزرگراه‌ها در زمان بارش‌های شدید صورت می‌گیرد.

نوابی افزود: تمهیدات لازم برای لایروبی کانال ها و مسیل‌ها در قالب یک برنامه زمان‌بندی‌شده اجرا شده است. به‌عنوان مثال، در کانال‌های دره زرنو، سه‌راه مدرسه و شقایق، حدود ۷ مترمکعب پاکسازی صورت گرفته است. وی همچنین تأکید کرد که پیشگیری از بحران‌های ناشی از بارندگی‌های شدید از جمله اهداف اصلی این اقدامات است.

معاون خدمات شهری منطقه ۵ از شهروندان خواست تا با عدم رهاسازی زباله و نخاله‌های ساختمانی در انهار و مسیل‌ها، در پاکسازی و حفظ بهداشت شهر مشارکت فعال داشته باشند. این مشارکت عمومی می‌تواند به کاهش مشکلات ناشی از انسداد کانال‌ها و افزایش کارایی سیستم‌های دفع آب‌های سطحی کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
کد مطلب: 65480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =