کاشت ۸۰۰ گلدان یاس هلندی در بولوار آیت‌اله کاشانی

در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهری و به مناسبت فرا رسیدن فصل بهار، تعداد ۸۶۰ اصله یاس هلندی و نهال در بولوار آیت‌اله کاشانی کاشته شد. این اقدام با هدف توسعه و ارتقای فضای سبز شهری و بهبود کیفیت محیط زیست انجام گرفته است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، پوریا غلامی شهردار ناحیه ۷ این منطقه گفت: توسعه فضای سبز همواره یکی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های مدیریت شهری بوده است.

وی افزود: در آستانه فصل بهار و همزمان با رویش طبیعت، تعداد ۸۰۰ گلدان یاس هلندی و ۶۰ درختچه در بولوار آیت‌اله کاشانی کاشته شده است تا علاوه بر زیباسازی محیط، به افزایش سرانه فضای سبز در این منطقه کمک شود.

غلامی ادامه داد: این اقدام نه تنها به بهبود کیفیت هوا و کاهش آلودگی‌های محیطی کمک می‌کند، بلکه باعث ایجاد فضایی مطلوب و آرامش‌بخش برای شهروندان نیز خواهد شد. شهرداری منطقه ۵ با اجرای این طرح، گامی مؤثر در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار شهری برداشته است.

انتهای پیام/

۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۶
کد خبر: 66135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 2 =