تقویت ناوگان تاکسیرانی محله شاد آباد در منطقه ۱۸

شهردار منطقه ۱۸ تهران از تحقق مطالبه شهروندان محله شاد آباد مبتنی بر تقویت ناوگان تاکسیرانی خبر داد.

به گزارش شهر  به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی شهردار منطقه، اهمیت و رسیدگی به پیامهای شهروندی ارسالی به سامانه ۱۳۷ پلاس را یکی از اولویت های کاری مهم برشمرد و اظهار داشت: در پی وصول پیام عده ای از شهروندان پیرامون تقویت ناوگان تاکسیرانی در محله شاد آباد و تمایل انجام سفرهای درون شهری آنها به میدان آزادی، بلافاصله و در مدت زمانی کمتر از چند ساعت، تغییراتی در ظرفیت های دیگر خطوط ناوگان انجام و این مطالبه بحق به انجام رسید.

وی اضافه کرد: علاوه بر تقویت ناوگان تاکسیرانی در خط شاد آباد به مقصد میدان آزادی، مدیریت شهری منطقه زمان خدمت رسانی خطوط اتوبوسرانی به مقاصد پایانه بوتان و مترو صادقیه را نیز برای رفاه حال و آسایش بیشتر شهروندان این محله را افزایش داده و از این پس متقاضیان بسهولت بیشتر به مبادی پرتردد شهر دسترسی خواهند داشت.

شهردار منطقه ۱۸ همچنین ابراز امیدواری کرد تا با طی شدن فرآیند ورود بخش جنوبی خط ۳ مترو به داخل بافت مسکونی و مجاورت بیمارستان کودکان حکیم در خیابان منصور عمرانی، بخش حمل ونقل عمومی دست خوش تحولات زیر بنائی شده و شهروندان بادغدغه کمتری نسبت به انجام سفرهای درون شهری خویش مبادرت ورزند.

انتهای پیام/

۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۳
کد خبر: 66299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 8 =