خدمت‌رسانی مطلوب به شهروندان در مواقع اضطراری با همدلی دستگاه‌های خدمت‌رسان

چهارمین نشست فصلی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه ۹ با حضور شهردار منطقه، مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل (استان معین)، معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، روسای ادارات خدمت رسان و مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۹؛ سید محمد رحیم مرتضوی، شهردار منطقه گفت: دستگاه‌های خدمات رسان همواره در تلاش برای خدمت به شهروندان به صورت شبانه روزی فعال بوده اند.
وی همچنین افزود: آنها علاوه بر اجرای وظیفه ذاتی خود، به عنوان عضو ستاد بحران در حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی و همچنین مناسبت های ملی، مذهبی و آیینی حضور فعال و موثر داشته و این همگرایی و هماهنگی می‌تواند در مواقع اضطراری خدمت رسانی مطلوب را به شهروندان ارائه کند.
مرتضوی در ادامه تاکید کرد: در دوره ششم مدیریت شهری، پروژه های عمرانی کلانی در سطح شهر تهران در حال اجراست که این امر با هماهنگی و همدلی تمام دستگاه های مرتبط در حال پیگیری است و در آینده‌ای نزدیک شهروندان شاهد بهره برداری از پروژه بسیار مهم ادامه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام(ره) در منطقه ۹ خواهند بود.
در ادامه این نشست مدیر کل مدیریت بحران استان اردبیل که استان معین منطقه ۹ شهر تهران است، گزارشی از ظرفیت‌های استان اردبیل جهت مقابله با بحران ها در مواقع اضطراری ارائه کرد.
 همچنین معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، هماهنگی بین دستگاهی را منحصر به فرد برشمرد و عنوان کرد: منطقه۹ همواره در چرخه مدیریت بحران(پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی) یکی از مناطق پیشرو بوده که این مهم با هماهنگی تمامی سازمان ها بدست آمده است.
لازم به ذکر است در این جلسه مدیران ادارات خدمت رسان منطقه۹ ضمن ارائه گزارش عملکرد، آمادگی خود جهت مقابله با حوادث چهارشنبه آخر سال اعلام کردند.
گفتنی است در پایان چهارمین نشست فصلی ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل منطقه۹ از مدیران دستگاه‌های خدمت رسان به دلیل همکاری یک‌ساله با ستاد مدیریت بحران منطقه تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
کد خبر: 66310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 9 =