تولیدات مشاغل خانگی با سلیقه بازار سازگار است

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در بیست و دومین نمایشگاه «زنان وتولیدملی» شاهد حضور تعداد بیشتری از مشاغل خانگی نسبت به دوره‌های قبل هستیم که دارای اهمیت ویژه ای است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی مرکززنان و خانواده شهرداری تهران؛ «زهرا بهروزآذر» در بازدید از بیست و دومین نمایشگاه«زنان و تولید ملی» با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در دوره های گذشته به ویژه در دوران تصدی‌اش در امور زنان شهرداری تهران ،اظهار کرد: بسیاری از بانوان دراین نمایشگاه کار خود را از یک میز کوچک شروع کرده بودند؛ بعضی از زنان در ابتدا دست فروشی می‌کردند و ما آنها را پیدا کرده و حمایت کردیم و در این نمایشگاه به آنها فرصت عرضه محصولات و دست آفریده هایشان داده شد.

وی با اشاره به تنوع محصولات تولیدکنندگان در این نمایشگاههم خاطرنشان کرد: زنان در تمام دوره های نمایشگاه «زنان و تولید ملی» محصولات بی نظیری را  با عشق و جانشان تولید کرده و می‌کنند و درهر کوکی که به محصول می‌زنند یک آرزوی خیر برای شهروندانشان دارند. همچنین بسیاری علاوه بر کسب درآمد خود و خانواده‌هایشان برای دیگران نیز ایجاد شغل پایدار کرده‌اند تا گرهی از زندگی دیگری باز کنند.

معاون رییس جمهور در امورزنان و خانواده با اشاره به کیفیت برگزاری دوره بیست و دوم نمایشگاه «زنان و تولید ملی» نسبت به دوره‌های گذشته گفت: این نمایشگاه جزو نمایشگاه‌های یاد گیرنده بوده و اصل هدف نیز، همین است. با مدیریت مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران هر دوره بهتراز دوره قبل برگزار شده است.

وی با اشاره به کثرت غرفه‌های مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی توسعه، نفوذ وکیفیت بالایی از لحاظ تولید،کمیت، طراحی و ویژگی‌های منحصر به فرد دارند و تولیدات آنها از مواد اولیه بالایی به کار گرفته شده وهمچنین با سلیقه بازار سازگار است.

بهروزآذربابیان اینکه محصولات نمایشگاه با سطح کیفی بالایی عرضه می شود؛ تصریح کرد: محصولات نمایشگاه در سطح کیفیت خیلی بالایی عرضه می‌شود و هرکدامشان جداگانه می‌توانند به عنوان یکی از مجموعه‌های صنایع دانش بنیان و صنایع خلاق معرفی شوند.  

وی اضافه کرد: با توافقاتی که با دوستان داشتیم حتماً شناسایی افرادی که ظرفیت بالایی در این عرصه را دارند در برنامه‌ هایمان قرارگرفته که آن ها را به عنوان صنایع خلاق  و کسب و کارهای دانش بنیان به معاونت علم و فناوری معرفی کنیم.

بهروز آذربا اشاره به کیفیت تولیدات مشاغل خانگی تصریح کرد: برخی تصور می کنند محصولی  که توسط بانوان در خانه هایشان تولید می‌شود با سلیقه بازار سازگار نیست ولی استقبال‌ها از این نمایشگاه نشان می‌دهد که سلیقه بازار را به خوبی می‌شناسند.

معاون امورزنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به توسعه نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در کشور گفت: در خصوص گسترش نمایشگاه‎های ویژه برای عرضه تولیدات زنان با اتاق اصناف گفتگویی خواهیم داشت که بتوانیم این نمایشگاه را در کل کشور داشته باشیم و گسترش دهیم .

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های نمایشگاه این است که تنها به فضای نمایشگاه بوستان گفتگو منحصر نشده و در دوره های جدید گسترش یافته و همزمان، در چند نقطه و ایستگاه های مترو پایتخت نیز برگزار می شود.

معاون امورزنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت برای حمایت  از زنان هم خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم خواست و تکلیف ما این است تا در برنامه هفتم کمک کنیم هم موانع پیشرفت زنان شناسایی شود و هم ظرفیت های رشد و شکوفایی  افزایش یابد.

بهروزآذر با بیان اینکه موضوع مهارت‌های شغلی و بحث فعالیت‌های اقتصادی زنان در دستور کاردولت است؛اظهارکرد: قطعا یک فیلد برای مشاغل خانگی در نظر گرفته شده زیرا بخش عمده فعالان زنان در مشاغل خانگی هستند. در تمام فعالیت‎هایی که در دولت داریم به این سمت و سو در حرکت هستیم که بتوانیم همه منابع تسهیلات و دوره‌های آموزشی را یک سو کرده و خدمات بهتری به زنان ارائه داده شود.

انتهای پیام/ 

۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳
کد خبر: 66348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 10 =