رفع گره ترافیکی ورودی شمال شرقی تهران با تعریض جاده لشگرک 

عملیات تعریض انتهای جاده لشگرک با هدف رفع یکی از مهم‌ترین گره‌های ترافیکی منطقه و بهبود عبور و مرور در ورودی اصلی شمالی تهران آغاز شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجید افشاری، معاون فنی و عمران شهرداری منطقه یک گفت: این پروژه به طول ۳۰۰ متر شامل عملیات خاکبرداری، پایدارسازی ترانشه، زیرسازی مسیر و در نهایت اصلاح هندسی و آسفالت معبر است.

 افشاری افزود: با تکمیل این طرح، مسیر چهارخطه لشگرک و لواسان در محدوده شهرک ساختمانی ارغوان به بزرگراه ارتش متصل خواهد شد و بدین ترتیب گره ترافیکی این محدوده که نارضایتی بسیاری از شهروندان را در زمان پیک ترافیک صبحگاهی به دنبال داشت، رفع می‌ شود.
لازم به ذکر است اتصال بزرگراه ارتش به جاده لشگرک اخیرا به افتتاح رسیده بود که تعریض ذکر شده در جهت تکمیل و افژایش ظرفیت طرح مذکور بوده است.

انتهای پیام/

۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
کد خبر: 66494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 7 =