توقیف بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه‌ساز در پایتخت

رییس پلیس راهور پایتخت از آغاز طرح برخورد با تخلفات حادثه ساز در پایتخت و توقیف بیش از ۱۰۰ خودرو حادثه ساز در سطح شهر تهران خبر داد.

به گزارش شهر، سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور روز شنبه اظهار کرد: از زملن اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه ساز (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) تا پایان تعطیلات اجرا می‌شود و تا اول فروردین امسال بیش از ۱۰۰ خودروی حادثه ساز توقیف و تا پایان تعطیلات در پارکینگ می‌مانند.

وی افزود: از جمله تخلفات حادثه ساز می‌توان به سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، حرکت به صورت مارپیچ، عبور از چراغ قرمز، حرکت با دنده عقب در آزادراه ها و بزرگراه‌ها جز تخلفات حادثه ساز محسوب می‌شوند.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین تاکید کرد: با انجام هر یک از این تخلفات حادثه ساز، وسیله نقلیه تا پایان تعطیلات در پارکینگ متوقف خواهد ماند.

انتهای پیام/

۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
کد خبر: 66554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 8 =