نوسازی خطکشی‌های ترافیکی خیابان حافظ در منطقه ۱۱ تهران

خطکشی‌های ترافیکی خیابان حافظ حدفاصل میدان انقلاب تا پل حافظ، طی ایام تعطیلات نوروزی در منطقه۱۱ تهران نوسازی شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، در راستای ارتقای ایمنی حمل‌ونقل و ساماندهی ترافیک شهری، خطکشی‌های ترافیکی خیابان حافظ حدفاصل میدان انقلاب تا پل حافظ، طی ایام تعطیلات نوروزی نوسازی شد.  

حسن هدایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۱، با اعلام این خبر گفت: «این پروژه با هدف افزایش ایمنی تردد عابران پیاده و خودروها، کاهش تصادفات و بهبود نظم ترافیکی انجام شده است.»  

وی افزود: «خطکشی‌های جدید با استفاده از مواد باکیفیت و استانداردهای روز ترافیکی اجرا شده تا دوام و کارایی لازم را در شرایط مختلف جوی و ترافیکی داشته باشد.»  

هدایی از همکاری شهروندان در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تقدیر کرد و خاطرنشان ساخت: «نوسازی علائم افقی ترافیک، گامی مؤثر در روان‌سازی تردد و کاهش بار ترافیکی در این محور پرتردد است.»  

شهرداری منطقه ۱۱ از شهروندان درخواست کرد با توجه به تغییرات ایجادشده، مقررات راهنمایی و رانندگی را به‌دقت رعایت کنند.

انتهای پیام/

۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
کد خبر: 66660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 0 =