توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی بر اساس مطالبات شهروندان

شهردار منطقه ۱۴،ضمن بازدید از سرانه‌ها و زیرساخت‌های عمومی این منطقه، بر تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و پاسخگویی به خواسته‌های شهروندان تأکید داشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، شهردار این منطقه ضمن بازدید از سرانه‌ها و زیرساخت‌های عمومی این منطقه، بر تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و پاسخگویی به خواسته‌های شهروندان تأکید داشت.

امیر شهرابی در این بازدید، ظرفیت بوستان‌های شاخصی مانند گلپیرا و سهند را برای توسعه کاربری‌های ورزشی، تفریحی و فرهنگی به‌ویژه برای نوجوانان و جوانان، مورد ارزیابی قرار داد.

وی گفت: اجرایی‌کردن مطالبات مردم در طرح‌های شهری و بهبود سرانه‌های عمومی اولویت سال جدید شهرداری منطقه است تا شهروندان از امکانات باکیفیت‌تری بهره‌مند شوند.

شهردار منطقه ۱۴ با اشاره به ضرورت توجه به نیازهای ورزشی و تفریحی همچنین بهره مندی بیشتر نوجوانان از فعالیت های فرهنگی، افزود: «بررسی‌های ما نشان می‌دهد که برخی بوستان‌ها پتانسیل تبدیل به فضاهای چندمنظوره ورزشی- تفریحی را دارند و باید با برنامه‌ریزی دقیق، این ظرفیت‌ها را فعال کنیم.»

شهرابی همچنین با ارزیابی موانع اجرایی طرح‌های توسعه‌ای، راهکارهای عملیاتی برای رفع چالش‌ها ارائه و بر همکاری بین حوزه های مختلف شهرداری و مشارکت شهروندان در پیشبرد پروژه‌ها تأکید کرد.

انتهای پیام/

۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
کد خبر: 67029

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 8 =