به گزارش شهر به نقل از روابطعمومی شهرداری منطقه ۸؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۸ گفت: در ادامه داوری و انتخاب آثار ارسالی به جشنواره شاهنامهخوانی ایران سرایی، دور دوم ارسال و جمعآوری آثار آغاز شده است.
میلاد علینیا با اعلام این خبر گفت: با شروع این جشنواره اجتماعی ویژه نوجوانان از بهمن ماه، ۱۲۶ شرکت کننده در چهار بخش شاهنامه خوانی، پرده خوانی، نقالی، قصهگویی و تصویرسازی با هوش مصنوعی حضور یافتند و از میان این تعداد مجموعا ۸ اثر منتخب جهت شرکت در مرحله بعدی جشنواره انتخاب و به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند.
علینیا این جشنواره را گامی مهم در جهت ترویج فرهنگ ایرانی و آشنایی نسل جوان و نوجوان با شاهنامه اعلام کرد و افزود: در همین راستا تبلیغات محیطی و مجازی در مدارس و اماکن اجتماعی و فرهنگی با هدف ترویج و فرهنگسازی در نسل جوان انجام گرفته است.
انتهای پیام/
نظر شما