تقدیر سخنگوی شورای شهر از شهرداری تهران برای احداث پردیس تئاتر بوستان هنرمندان

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی ها می تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد که جای تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری و شهرداری منطقه ۶ و همچنین ارتش جمهوری اسلامی دارد.

به گزارش خبرنگار شهر، علیرضا نادعلی در سیصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه روز پنج شنبه عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان آغاز شد، اظهار کرد: در شمال بوستان هنرمندان در منطقه ۶ تماشاخانه ایرانشهر را داریم که متعلق به سازمان فرهنگی و هنری است و رایزنی بسیاری توسط شهردار تهران با ارتش انجام شد و به دنبال آن ۶ هزار مترمربع در اختیار شهرداری منطقه ۶ قرار گرفت که مجموعه های نمایشی را به فضای موجود الحاق کند.

وی افزود: این ۶ هزار مترمربع به مجموعه های سازمان فرهنگی و هنری می افزاید و ۲ هزار صندلی نیز به ظرفیت هنرهای نمایشی تهران اضافه می شود.

نادعلی با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: این اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی ها می تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد که جای تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری و شهرداری منطقه ۶ و همچنین ارتش جمهوری اسلامی دارد.

انتهای پیام/

۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
کد خبر: 67058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 2 =