به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۷، علی رضایی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۷ با بیان اینکه پروژه هایی در راستای مناسب سازی ویژه معلولین در منطقه انجام شده است گفت: این مناسب سازی ها در بوستان ها، ساختمان های اداری،پیاده روها و معابر صورت گرفته است که در این میان بوستان های هویزه، پانیذ، سلامت و جهاد برای معلولین و توانیابان مناسب سازی شده اند.
او با بیان اینکه در ۴۱ معبر اصلی برای سهولت در تردد معلولین و افراد کم توان جسمی و حرکتی اصلاحاتی صورت گرفته یا در دست اقدام است گفت: پیاده رو سازی و مناسب سازی معابر در خیابان های تشیع،شهیدان متین، فرخنده، شاهرخی و امامی محرم و بخش کندرو بزرگراه نواب صفوی صورت گرفته است.
رضایی به مناسب سازی ساختمان و احداث سرویس بهداشتی در سینما تئاتر بهاران اشاره کرد و افزود:با همکاری معاونت حمل نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۷ ایستگاه های بی آرتی هلال احمر و کشاورز به تجهیزات ویژه معلولین از جمله رمپ و کفش پوش سکه ای مجهز شدند.
او در پایان با بیان اینکه شهرداری منطقه ۱۷ اهتمام ویژه ای به رسیدگی به مشکلات توانیابان دارد تاکیدکرد: ساختمان سرای محلات ابوذر شرقی و گلچین نیز برای سهولت تردد این عزیزان مناسب سازی شده است.
نظر شما