به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این جلسه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت برگزار شده است گفت: همه نگاه ها به آینده سازان کشور است و خوشحالم که شما عزیزان، مشکلات را دغدغه مند و توانمند بررسی و مطرح کردید.
نجفی با بیان اینکه در حال حاضر داشتن راهکار و راه حل برای مشکلات حائز اهمیت است افزود: شهرداری پیش از این یک نهاد خدمات رسان بود و اکنون به یک نهاد اجتماعی تبدیل شده است و شاید برخی از وظایفی که شهرداری انجام می دهد در راستای مسئولیت اجتماعی آن باشد.
وی اضافه کرد: اکنون در بسیاری از کشورها یک سیاست گذار ابتدا با نخبگان و ذی نفعان تعامل و سپس تصمیم گیری و اجرا می کند و ما نیز در شورای شهر مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی شما عزیزان را بررسی و اقدام خواهیم کرد.
نجفی اظهار داشت: فرم هائی طراحی شده است که در اختیار شهرداران مدارس قرار می گیرد و پس از تکمیل و بررسی در شورای شهر به شهردار منطقه ارجاع داده می شود و در صورت امکان با کمک خود شما شهرداران مدارس مشکلات و مسائل را حل خواهیم کرد.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با تاکید بر تعامل بیشتر آموزش و پرورش با شهرداری، افزود: در کمیته سلامت مسائل مربوط به سلامت جسمی و روانی بررسی می شود و در راستای رفع مشکلات سلامت روان دانش آموزان اقدام لازم انجام خواهد شد.
رضا شنگی شهردار منطقه با بیان اینکه شهرداری منطقه در راستای اجرای ماموریت های تعلیم و تربیت، آماده خدمات رسانی به دانش آموزان است و شهرداران مدارس نیز تعامل خوبی با شهرداران نواحی و مدیران ادارات دارند، گفت: با تعامل انجام شده با شورای اسلامی شهر تهران و اداره کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران، تلاش کردیم تا مجموع اعتبارات تعیین شده برای بهسازی مدارس را افزایش دهیم تا اقدامات شایسته تر و موثرتری را در سطح مدارس انجام دهیم.
شنگی افزود: سال گذشته با توجه به اعتبارات برای بهسازی مدارس، ضمن نوسازی کامل ۵۵ مدرسه، ۸۷۰ نیمکت با محوریت مدارس دخترانه به مدارس اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه با تفاهم انجام شده با آموزش و پرورش شهرستان ری ظرف اردیبهشت ماه سال جاری هوشمندسازی تمامی مدارس انجام خواهد شد، اضافه کرد: در حوزه نرم افزاری نیز برنامه های گسترده ای با رویکرد مسجد مجوری و توجه به مدارس در نواحی هفتگانه اجرا شده است و از نظر مشارکت فعال شهرداران و اولیاء مدارس نسبت به مناطق دیگر در رتبه اول قرار داریم.
شنگی با اشاره به اینکه در شهرری ۱۸۰ مدرسه در ۲۷۰ شیفت فعالیت دارد گفت: شهرداری منطقه همواره در شورای آموزش و پرورش شهرستان ری حضور فعال داشته است و امید است با مشارکت مدارس مشکلات مدارس بیش از پیش رفع شود.
شهردار منطقه با بیان اینکه خوشبختانه همکاری خوبی از سوی نواحی برای اجرای اقدامات اجتماعی و فرهنگی انجام شده است، اظهار داشت: با مدیریت و تدابیر خوب آموزش و پرورش اقدامات خوب و اثرگذاری در مدارس انجام شده است و همچنین شبکه بهداشت شهرستان ری نیز اقدامات خوبی در حوزه بهداشت و محیط زیست انجام داده است.
مهدی امیری مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران نیز ضمن تبریک هفته سلامت گفت: انتخابات شهردار مدارس سال ۱۴۰۳ در ۵۱۰ مدرسه سطح شهر تهران انجام شده و برای اولین بار در شهر تهران انتخاب شهردار مدرسه در منطقه ۲۰ در یکی از مدارس استثنائی انجام شد.
امیری افزود: ۲۰۰ هزار نفر در انتخابات شهردار مدرسه شرکت کردند و در طول سال جلسات مشترک با حضور شهرداران مدارس و معاونان شهردار مدرسه و شهرداران نواحی برای انجام فعالیت های سازنده در مدارس برگزار می شود.
وی ضمن درخواست از شورای اسلامی شهر تهران برای افزایش اعتبار تجهیز مدارس در سال ۱۴۰۵، اظهار داشت: با همکاری اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران اقدامات اولیه برای تشکیل خانه های محیط زیست در ۴۰۰ مدرسه در کل شهر تهران و در ۶۰ مدرسه منطقه ۲۰ که ۲۸ مدرسه طرح شهردار مدرسه را نیز شامل می شود انجام شده است.
امیری با بیان اینکه سایت زنگ آخر برای منعکس کردن نظرات و پیشنهادات شهرداران مدارس فعال شده است ادامه داد: از دیگر طرح های اداره کل آموزش های شهروندی اجرای طرح «نشان جاودان» است که در همین راستا برای آشنائی دانش آموزان با شهدائی که مدارس آنان به نام شهدای گرانقدر مزین است، تابلوهائی متشکل از تصویر، فرازی از وصیت نامه و مشخصات شهدا تهیه شده است و به مرور زمان در ۷۰۰ مدرسه شهر تهران نصب خواهد شد و تاکنون نیز در ۳۰ مدرسه منطقه ۲۰ این طرح اجرا شده است.
مدیرکل آموزش های شهروندی با اشاره به اجرای فعالیت های متنوع اجتماعی و فرهنگی در مناسبت های مختلف با همکاری اداره آموزش و پرورش، با تاکید براینکه مشق مشارکت و همکاری از وظایف شهردار مدرسه است، گفت: شهرداران مدارس می بایست از ظرفیت تشکیل جلسات مشترک با شهردار منطقه و نواحی، افراد کاردان و کاربلد و همچنین همفکری و همیاری با دیگر شهرداران مدارس برای رفع مشکلات و نیازهای مدارس استفاده نمایند.
در این جلسه شهرداران مدارس ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اجرای برنامه های محیط زیستی و اجتماعی در مدارس، نظرات، پیشنهادات و درخواست های خود را برای رفع نیازمندی های مدارس مطرح کردند. در پایان نیز با اهدای هدایا از شهرداران مدارس تقدیر شد.
انتهای پیام/
نظر شما