به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران «محمدصابرباغخانی پور» در این نشست صمیمی و دوستانه ضمن تاکید بر اهمیت بسط و آموزش مفاهیم محیط زیستی توسط دبیران و فعالان محیط زیستی اظهار کرد: آموزش همگانی به عنوان یک راهبرد بلندمدت، میتواند نقش تعیینکنندهای در تغییر رفتارهای فردی و اجتماعی داشته باشد و ما باید با استفاده از پتانسیل شما سفیران محیط زیستی در مناطق ۲۲گانه، مفاهیم محیط زیستی را به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم تا نسل آینده نسبت به حفظ محیط زیست مسئولیتپذیرتر باشد.
باغخانی پوردر ادامه صحبتهای خود به طرح پرچمداری مناطق اشاره کرد و بیان داشت: انتخاب یک هویت محیط زیستی برای هر منطقه تحت عنوان پرچمداری محیط زیستی، شرایط را برای مرجعیت و الگو بودن در آن هویت مشخص، در کلان شهر تهران را فراهم خواهد کرد و با تولید محتوا به ویژه در حوزه آموزشی و ترویجی پایه ریز مجموعه اقدامات و برنامه ها حول آن هویت خواهد بود.
دبیران محیط زیست؛ بازوان اجرایی فرهنگسازی و رابطین مدیریت شهری و شهروندان
"پدرام جدی"معاون راهبردی و هماهنگی اداره کل محیط زیست، ضمن تشکر ویژه از فعالیت و عملکرد داوطلبانه دبیران در سطح مناطق شهر تهران اظهار کرد: نگاه به موضوعات محیط زیست شهری به عنوان یک موضوع اجتماعی و فرهنگی با فراهم آمدن فضایی برای مشارکت، حضور آگاهانه، داوطلبانه و موثر شهروندان در عرصههای مختلف، همواره یکی از مهمترین اهداف مدیریت شهری بوده و از این منظر توجه به نقش کلیدی دبیران مناطق و برگزاری مستمر بودن اینگونه نشست ها در الویت اقدامات این اداره کل قراردارد.
جدی در ادامه به موضوع جذب مشارکت در سطح منطقه اشاره کرد و یادآور شد: دبیران مناطق باید با برنامه ریزی دقیق و مدون، و همچنین مشارکت گرفتن از تمامی ظرفیتهای موجود اعم از بخش دولتی و خصوصی در منطقه خود و با حمایتهای اداره کل محیط زیست ، بستر رشد فرهنگ محیط زیستی در جامعه را فراهم کنند و در عین حال اثربخشی اقدامات صورت گرفته ارزیابی کرده و با احصاء نقاط ضعف و قوت برنامه های آموزشی و توانمندسازی صورت گرفته، ارتقاء شاخصهای محیط زیستی کلانشهر تهران را رقم زنیم.
وی در پایان به افزایش خانه های محیط زیست طی یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: افزایش تعداد خانه های محیط زیست نشان از نگاه ویژه مدیریت شهری به حضور داوطلبانه و مشارکت های مردمی در احصاء مسائل و مشکلات محیط زیستی را دارد. در سال گذشته تعداد ۳۰۰ نفر از مسئولین خانه های محیط زیست تحت آموزش های این اداره کل بوده اند و همچنین تمرکز اداره کل در سال جدید بر تولید محتوا و ارائه آن به مناطق است تا به صورت یکسان و متمرکز، آموزشها در سطح شهر تهران انجام گیرد.
در این نشست هدفمند و صمیمی مواردی از قبیل: حضور دبیران و فعالان در قالب غرفه در نمایشگاه محیط زیست، صدور کارت شناسایی معتبر برای دبیران محیط زیست، شناسایی تنوع محیط زیستی در سطح محلات، حضور مستمر در نمایشگاه کتاب، شناسایی پتانسیل فضاهای گردشگری و اکوتوریسم، توسط دبیران مناطق مطرح شد.
گفتنی است در پایان این نشست، با اهدء لوح تقدیر و هدایای فرهنگی از دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه تهران تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما