جشنواره «آشپزخانه سلامت» در میدان هفت‌تیر برگزار شد/ رقابت صد غذای سالم با هدف ترویج تغذیه سلامت‌محور

جشنواره «آشپزخانه سلامت» به مناسبت هفته سلامت، با حضور پرشور شهروندان و رقابت میان بیش از ۱۰۰ غذای سالم به همت شهرداری منطقه ۶ تهران در میدان هفت‌تیر برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، جشنواره «آشپزخانه سلامت» روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه به مناسبت هفته سلامت، در پلازای میدان هفتم تیر و به همت شهرداری منطقه ۶ تهران با هدف ترویج تغذیه سالم و کم‌هزینه برگزار شد.
 

 در این راستا نجمه اسماعیلی مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه ۶ اظهار کرد: جشنواره غذای سالم با عنوان «آشپزخانه سلامت» به مناسبت هفته سلامت برگزار شده است.
 

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، آشنایی با غذاهای سالم اقوام مختلف، مشارکت شهروندان و ترویج سبک تغذیه سالم است.
 

مدیر اداره سلامت منطقه ۶ تهران بیان کرد: یکی از موضوعات مهم در سلامت افراد، تغذیه سالم است. در این جشنواره غذاها در پنج محور شامل آش‌ها، کباب‌ها، خورشت‌ها، شیرینی‌جات و سالادها ارائه شده‌اند و داوری آن‌ها توسط سرآشپزها انجام می‌شود.
 

اسماعیلی خاطرنشان کرد: حدود ۱۰۰ غذا در این جشنواره ثبت‌نام کرده‌اند. برای تمامی شرکت‌کنندگان هدیه‌ای در نظر گرفته شده، اما به ۱۰ نفر برتری که بهترین غذاها را تهیه کرده باشند، جوایز ویژه‌ای اهدا خواهد شد.
 

وی ادامه داد: سه معیار اصلی برای انتخاب غذای برتر در نظر گرفته شده که شامل سلامت مواد غذایی و نحوه پخت آن‌ها، تزئین غذا و ارزان بودن هزینه نهایی است.

انتهای پیام/

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
کد خبر: 67818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 4 =