آغاز عملیات پیشگیرانه برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بوستان جنگلی سرخه‌حصار

با هدف کاهش خطرات ناشی از آتش‌سوزی‌های احتمالی در فصل تابستان، عملیات حذف علف‌های هرز در بوستان جنگلی سرخه‌حصار از سوی شهرداری منطقه ۱۳ تهران آغاز شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مجتبی فتحی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۱۳ گفت: با توجه به شرایط دمایی در فصل بهار و رشد گسترده علف‌های هرز که احتمال خشک شدن و تبدیل شدن آن‌ها به عامل آتش‌سوزی در تابستان وجود دارد، اقدام به حذف این پوشش‌های گیاهی در دستور کار اداره فضای سبز منطقه قرار گرفته است.
وی افزود: این اقدام پیشگیرانه به منظور حفظ ایمنی و کاهش احتمال وقوع حریق در بوستان جنگلی سرخه‌حصار و محدوده اطراف آن اجرا می‌شود.
فتحی همچنین تصریح کرد: عملیات پاکسازی تا پایان فصل بهار ادامه خواهد داشت و پس از آن، برنامه‌های نگهداری و نظارت مستمر در این بوستان برای کنترل شرایط زیست‌محیطی اجرا خواهد شد.
بوستان جنگلی سرخه‌حصار یکی از بزرگ‌ترین فضاهای سبز پایتخت است و حفاظت از آن در برابر حوادث طبیعی به‌ویژه آتش‌سوزی، از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
کد مطلب: 67918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =