برگزاری مراسم گرامیداشت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در بهشت زهرا(س)

مراسم گرامیداشت ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر در بهشت زهرا(س) برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س) مراسم جشن "دختران بهشت" به مناسبت دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر با حضور بانوان شاغل در سازمان، همسران و دختران کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) و مادر شهیده مدافع سلامت "زهرا خدابنده‌لو" و شهیده "فائزه رحیمی" از شهدای حادثه تروریستی کرمان در سالن دعای ندبه این سازمان برگزار شد.

در بخشی از این رویداد حجت‌الاسلام شریفی‌نژاد به عنوان روان‌شناس درباره اهمیت ارتباطات مادر و دختر و راهکارهای تقویت این روابط به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین اجرای استندآپ کمدی توسط "هانا ستوهی"، اجرای برنامه توسط خواننده "حسین حقیقی" به همراه اجرای سرود توسط گروه سرود کودکان کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) و دیگر برنامه‌های شاد و مفرح از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

انتهای پیام/

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
کد مطلب: 68001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =