به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی با اشاره به این نکته که مدیریت شهری در دوره جدید فعالیت خویش در اقصی نقاط پایتخت، همواره دغدغه معضلات معیشتی و ارتقاء سطح رفاه شهروندان را داشته، اظهار داشت: بر اساس همین اولویت ها بازدید میدانی از ظرفیت ها و پتانسیل اراضی مناسب در منطقه با حضور مدیر عامل سازمان میادین و تره بار شهرداری تهران انجام و اقدامات مقدماتی برای تحقق مطالبات شهروندان صورت گرفت.
وی ادامه داد: مقرر شد تا دو قطعه زمین از سوی مدیریت شهری منطقه واقع در مجاورت بوستان دوچرخه و همچنین خیابان وثوقی ظرف مدت یک هفته در اختیار سازمان قرار داده شود تا بلافاصله فاز مطالعاتی و اجرائی برای احداث دو میدان بزرگ میوه و تره بار در سالجاری آغاز شود.
به گفته این مقام مسئول؛ فرآیند احداث و تجهیز تعداد ۴ بازار میوه تره بار نیز در محله یافت آباد شمالی، خیابان اسدآبادی، جنب بوستان مینا، محله بهداشت در تقاطع خیابان های سپیده شمالی و طالقانی، محله ۱۷ شهریور در خیابان وثوقی، جنب مجموعه ورزشی شهیدان قربانی دستجردی و محله ولیعصر جنوبی در خیابان سپیده جنوبی، جنب بوستان ورزش در دستور کار مدیریت شهری منطقه است.
محمدی یاد آور شد؛ مکان یابی، استعلامات، واگذاری و تحویل زمین در کمتر یک ماه برای بازار احداثی در محله یافت آباد شمالی و تحویل ملک در محله هفده شهریور برای تجهیز و راه اندازی صورت گرفته و تا اواسط خردادماه سالجاری افتتاح و با تمهیدات اداره ساماندهی صنایع و مشاغل منطقه نیز بازار احداثی مورد نظر در تقاطع خیابان های سپیده شمالی و طالقانی نیز پس از انجام فرآیند اداری و جانمائی سازه های بتنی تا نیمه اول سال جاری آماده بهره برداری و بازار میوه و تره بار مورد نظر در محله ولیعصر جنوبی نیز در فاز مطالعاتی قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما