آغاز به کار رسمی تلویزیون همشهری

تلویزیون همشهری، عصر امروز -شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه- با حضور شهردار تهران، رونمایی شد و کار خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار شهر، آیین رونمایی از تلویزیون همشهری، عصر امروز - شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه- با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، محمدرضا نوروزپور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالمطهر محمدخانی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران و محسن مهدیان مدیرعامل موسسه همشهری در محل این موسسه برگزار شد.

مهدیان مدیرعامل موسسه همشهری در این آیین گفت: مایه مباهات است که تلویزیون همشهری در ایام ولادت امام رضا (ع) کار خود را آغاز می‌کند و امیدواریم رسانه‌ای موثر در حوزه‌های مختلف باشد.

وی با اشاره به هدف راه‌اندازی تلویزیون همشهری، اظهار کرد: رسانه امروز با تغییر و تحول روبه‌رو بوده است؛ مردم امروز به رسانه رجوع نمی‌کنند که اخبار و اطلاعات کسب کنند بلکه در رسانه زندگی می‌کنند و ما باید محتوای خود را در راستای زندگی مردم قرار می‌دادیم. این سبک از زندگی ایجاب می‌کند که رسانه متحول شود.

مهدیان ضمن تقدیر ویژه از شهردار تهران برای حمایت از موسسه همشهری، تصریح کرد: ما هرجا به شهردار مراجعه و هر موضوعی را مطرح کردیم، شهردار از آن حمایت کرد. این تلویزیون اینترنتی مرهون زحمات رئیس شورا در تدوین ماده ۸۰ برنامه توسعه و پیشرفت شهرداری تهران است و ما را در راه‌اندازی تلویزیون همشهری یاری کرد.

گفتنی است؛ شهردار تهران به همراه رئیس شورای شهر تهران، همزمان با برگزاری این آیین از استودیوی همشهری بازدید و با عوامل برنامه "درجه یک" گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
کد خبر: 68172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =