به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی در دومین نشست با شهرداران مدارس منتخب دوره بیست و چهارم فعالیت این تشکل، ضمن انتقاد از فقر سرانه آموزشی در محلات، خواستار فراهم سازی زمینه کار سازی ۸۲۰ هکتار از اراضی ناکار آمد شهری با مشارکت انبوه سازان حوزه مسکن شد.
وی ادامه داد : طرح شهردار مدرسه تجربه موفقی برای تأمین مطالبات مراکز آموزشی بوده و اگر در این میان به هر دلیلی تحقق آنها میسر نباشد، اداره آموزش های شهروندی منطقه بعنوان پل ارتباطی میان شهرداران مدارس و مدیریت شهری در بخش های مختلف به ایفای نقش پرداخته و پاسخگوی افراد برگزیده جامعه دانش آموزی خواهد بود.
این مقام مسئول همچنین در بخش دیگری از سخنان خویش با تبریک فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم، این تلاشگران عرصه علم و دانش را انسان های دلسوزی نامید که از شیره جان برای افزایش آگاهی دانش آموزان مایه گذاشته و با کمترین چشم داشتی به خدمت صادقانه خویش ادامه می دهند.
برپایه این گزارش، حنیف نیا رئیس اداره آموزش و پرورش، مقدمی معاون اجتماعی و فرهنگی همراه با عزیزی مدیر اداره آموزش های شهروندی شهرداری منطقه نیز در سخنان جداگانه ای را پیرامون نقش ارزشمند شهرداران مدارس و اقدامات مشترک صورت گرفته در باب عمران و آبادانی مراکز آموزشی را به استماع حاضرین رسانیده و با همراهی محمدی شهردار منطقه از شهرداران مدارس دخترانه و پسرانه منتخب دوره بیست و چهارم تجلیل کردند.
گفتنی است؛ نمایندگان شهرداران مدارس دخترانه و پسرانه منتخب دوره بیست و چهارم نیز در این نشست ضمن تقدیر از اقدامات مدیریت شهری درخصوص تحقق ۷۰درصدی مطالبات مطروحه نسبت به نخستین نشست، بطور جداگانه از رضا محمدی شهردار منطقه تقدیر بعمل آوردند.
انتهای پیام/
نظر شما