کاهش محسوس پیام‌های شهروندی منطقه ۲  در سامانه ۱۳۷+

رئیس اداره بازرسی شهرداری منطقه ۲ از کاهش ۴۵ درصدی پیام‌های شهروندی در سامانه نظارتی شهرداری منطقه در یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، حامد عبدالمحمدی در نشست تحلیل پیام‌های سامانه مدیریت شهری و نظارت همگانی که با حضور شهردار، معاونین، شهرداران نواحی ۹گانه برگزارشد، با تأکید بر اهمیت جلب رضایت‌مندی شهروندان و اولویت ارتقای کیفیت زندگی در محلات منطقه افزود: باتوجه‌به رویکرد مدیریت شهری در بهبود خدمت‌رسانی، حوزه‌های اجرایی و نواحی ۹ گانه، مشکلات و موارد مورد مطالبه شهروندان به‌صورت مستمر شناسایی و نسبت به رفع معضلات اقدام می‌شود
 وی با اشاره به اینکه در ۲ ماه اخیر تاکنون پیام‌های مردمی در سامانه ۱۳۷ کاهش پیدا کرده است، گفت: این سامانه نظارتی با آمادگی کامل و ۲۴ ساعته مشکلات و انتقادات و شکایات شهروندان را پیگیری می‌نماید و همچنین شهروندان می‌توانند تمامی درخواست‌های خود را در خصوص موضوعات زیست‌محیطی و نگهداشت شهر و سایر موارد مدیریت شهری در این سامانه ثبت و تا حصول نتیجه پیگیری کنند.
 وی با اشاره به کاهش ۴۵ درصدی ورودی پیام‌ها در دو ماه ابتدایی سالاری نسبت به بازه مشابه سال گذشته یادآور شد: با اهتمام حوزه‌های خدمت‌رسان و شناسایی مشکلات با محوریت درخواست‌های شهروندی تلاش می‌شود روند کاهشی پیام‌های ۱۳۷ و درخواست‌های مردمی ادامه یابد.

انتهای پیام/

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
کد خبر: 68470

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 7 =