حل مشکلات ۲۰ساله خیابان شمشیری در دوره اخیر مدیریت شهری

شهردار منطقه ۹ گفت: امسال ۷۲ پروژه توسعه محله‌ای در منطقه ۹ توسط مردم انتخاب شده که اجرایی خواهند شد.

به گزارش خبرنگار شهر، آیین بهره‌برداری و افتتاح ۶۱ پروژه توسعه محور محلات، آغاز عملیات اجرایی و عمرانی احداث سرای محله مهرآباد جنوبی و بهره‌برداری از معبر الگوی خدمت در خیابان شمشیری، صبح امروز دوشنبه - ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴- در یک صدو هفتادو نهمین پویش امید و افتخار در محل ساختمان شهرداری منطقه ۹ برگزار شد.

محمدرحیم مرتضوی شهردار منطقه ۹ در ابتدای این مراسم اظهار کرد: خیابان شمشیری طول یک کیلومتری دارد که در ابتدای دوره مشکلات متعدد و ۲۰ ساله ای داشت. اما در این دوره در این خیابان ۲۱ پروژه در ۱۸ ماه با اعتبار ۸۸ میلیارد تومان انجام شد.

وی افزود: در حوزه فنی در این خیابان ۶ پروژه داشتیم که مهمترین آن جمع آوری آب های سطحی بود. بهسازی آسفالت، بهسازی معابر فرعی، همسطح سازی زیرمخازن، اجرای ۹ پروژه در حوزه خدمات شهری و محیط زیست با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان، اجرای نقاشی دیواری و جداره سازی، اجرای ۶ پروژه در حوزه حمل و نقل و ترافیک با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان از دیگر اقدامات انجام شده در این خیابان است.

مرتضوی ادامه داد: همچنین افتتاح ۶۱ پروژه توسعه محله ای با اعتبار ۱۱۷ میلیارد تومان را داریم که بخشی از آن مربوط به انهار است و نهر ۴۷ معبر در سال ۱۴۰۳ جمع آوری و تبدیل به کانیو شد.

شهردار منطقه ۹ کلنگ زنی ساختمان سرای محله مهرآباد جنوبی را دیگر پروژه پویش امید و افتخار امروز برشمرد و عنوان کرد: سرای محله مهرآباد جنوبی در ابتدای این دوره با نشست و ریزش مواجه بود. بر همین اساس ساختمان را تعطیل کردیم و در بودجه ۱۴۰۴ در زمینی به وسعت ۱۵۰۰ متر مربع ساخت سرای محله جدید انجام و در سال ۱۴۰۵ به پایان خواهد رسید.

به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۴ نیز ۷۲ پروژه توسعه محله ای در منطقه ۹ توسط مردم انتخاب شد که اجرایی خواهند شد.

مرتضوی اضافه کرد: سال گذشته بودجه منطقه ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود. امسال را با ۱۲۰۰ میلیارد تومان آغاز کردیم اما بودجه امسال منطقه با متمم ها به ۲ هزار میلیارد تومان هم خواهد رسید.

انتهای پیام/

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: 68496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 7 =