رویکرد تحولی در بهسازی محلات منطقه ۲ با اجرای طرح ۳۶۰ درجه عمرانی

طی بازدید و جلسه‌ای با حضور سید محمد فیاض مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق شهرداری تهران، مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ و جمعی از مدیران شهری این منطقه در خصوص طرح نگهداشت عمرانی در این منطقه بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، سید محمد فیاض، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق شهرداری تهران در نشست بررسی طرح نگهداشت ۳۶۰ درجه عمرانی که با حضور مهدی صالحی، شهردار منطقه، معاون فنی و عمران و مدیران شهری برگزار شد، گفت: طرح نگهداشت ۳۶۰ درجه عمرانی، طرحی است باهدف مرمت و بهسازی معابر شهری و جلوگیری از فرسودگی و نابسامانی معابر در حال اجرا است.

 وی جلوگیری از تحمیل هزینه‌های احداث مجدد و ارتقای سطح رضایتمندی شهروندان را از دیگر اهداف این طرح برشمرد افزود: در این طرح نیازهای بهسازی و مرمت معابر شهری به‌صورت مینیاتوری احصا و شناسایی شده و اجرا می‌شود.

فیاض ادامه داد: هموارسازی پیاده‌روها، هم‌سطح‌سازی دریچه‌ها، نصب سنگدال در تقاطع‌ها، لکه‌گیری آسفالت معابر، مرمت جداول فرسوده و شکسته از جمله اقدامات اصلی این طرح است.

مهدی صالحی نیز بر اهمیت نگهداشت مناسب شهر تأکید کرد و گفت: توقع مردم از مدیران شهری، نگاه ویژه به بهینه‌سازی شرایط معابر شهری است.

وی اجرای طرح ۳۶۰ درجه عمرانی را رویکرد تحولی در محلات برشمرد و گفت: در همین راستا پس از بازدیدهای میدانی، نیازهای محلات شناسایی و اولویت‌بندی شد و اقدامات عمرانی در حال اجرا است.

لازم به ذکر است، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق شهرداری تهران به‌منظور پایش و نظارت بر طرح نگهداشت ۳۶۰ درجه، از پروژه‌های عمرانی ناحیه ۴ منطقه ۲ بازدید کرد.

انتهای پیام/

۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
کد خبر: 68889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 10 =