معابر شهری منطقه ۲ بوم‌رنگ نقاشی شد

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۲ تهران گفت: باهدف ارتقای زیبایی‌های شهری و افزایش سرزندگی محیط اجتماعی، دیوارهای معابر شهری با اجرای طرح‌های متنوع نقاشی شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲، علی‌اصغر طاهری گفت: با توجه‌ به اهمیت موضوع و در راستای تغییر مناظر شهری و تلطیف دیواره‌های شهر، بیش از یک هزار مترمربع نقاشی دیواری و رنگ‌آمیزی پوششی در محله‌های منطقه ۲ اجرا شده است.
وی افزود: «نقاشی‌های دیواری یکی از ارکان زیباسازی شهر است که با تأکید بر اهمیت رنگ‌ها در منظر شهری و ارتقای کیفیت فضای شهری در دستور کار قرار دارد تا با اجرای آنها علاوه بر زیباسازی محیطی، سرزندگی و شادابی اجتماعی را ایجاد کند.»
طاهری گفت: این نقاشی‌های دیواری با موضوعات متنوعی از جمله طبیعت، سبک زندگی و رویدادهای مهم ملی به تصویر کشیده شده‌اند.
معاون شهردار منطقه ۲ افزود: در این طرح با استفاده از رنگ‌های شاد و طرح‌های خلاقانه، دیوارهای بسیاری از خیابان‌ها، بوستان‌ها و ساختمان‌های عمومی به بوم‌های نقاشی تبدیل شده‌اند.

انتهای پیام/

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
کد خبر: 69227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 8 =