به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۸؛ میلاد علینیا معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز رحلت ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت یاد وخاطره شهدای قیام ۱۵ خرداد گفت: پردیس فرهنگی این معاونت از بامداد روز ۱۴ خرداد با برگزاری برنامههای متنوع تا ساعاتی بعد از ظهر، میزبان کاروان زائران حرم امام راحل بود.
وی افزود: یکی از اقدامات این پردیس برپایی عکاسخانه ای با طرح ها و ماکت های مرتبط با این ایام بود که بعد از ثبت عکسها؛ تصاویر چاپ و تحویل زائران شد.
نقاشی نقطهای یکی دیگر از اقداماتی بود که علینیا به آن اشاره کرد و افزود: این نقاشی مشارکتی با موضوع تصویر چهره امام انقلاب طراحی و با دستان علاقمندان و میهمانان پردیس فرهنگی شهرداری منطقه۸ کامل شد.
گفتنی است نمایشگاه عکس، نقاشی کودک ، اوریگامی، مسابقه فرهنگی ،عکس یادگاری همراه با بازی و سرگرمی ویژه کودکان بخشی از فعالیت های پردیس فرهنگی شهرداری منطقه۸ تهران درضلع شرقی حرم مطهر بوده است.
انتهای پیام/
نظر شما