حل معضل زیست‌محیطی بیمارستان نیکان پس از سال‌ها

پوریافر گفت: پساب بیمارستان نیکان غرب دیگر وارد روددره زرنو نمی‌شود و برای آبیاری فضای سبز منطقه ۵ به‌کار گرفته می‌شود. شهرداری منطقه ۵ با پیگیری مستمر و همکاری مدیریت بیمارستان، گامی مؤثر در حفظ منابع آبی و سلامت شهروندان برداشت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه، با تأکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و منابع آبی، گفت: کنترل و تصفیه پساب‌های صنعتی و بیمارستانی از ضروریات اجتناب‌ناپذیر است، چرا که آلودگی منابع آبی علاوه بر تخریب اکوسیستم‌ها، سلامت عمومی شهروندان را به طور مستقیم تهدید می‌کند.

‌ وی افزود: پس از بازدید کارشناسان و نمونه‌برداری‌های انجام شده از پساب بیمارستان نیکان غرب، مشخص شد که کیفیت پساب خروجی مناسب برای ورود به منابع آب سطحی نیست. بر همین اساس و در تعامل سازنده با مدیریت بیمارستان، انشعاب خروجی پساب به روددره زرنو مسدود شد و بیمارستان موظف شد پساب را در مخزن مخصوص ذخیره نماید تا از آن در آبیاری فضای سبز محدوده بهره‌برداری شود.

‌پوریافر با تأکید بر ضرورت رعایت اصول زیست‌محیطی و جلوگیری از آلودگی منابع آبی گفت: بیمارستان نیکان غرب همچنین ملزم به انجام اصلاحات فنی در تصفیه‌خانه خود و نصب میکسر مخزن آنوکسیک برای متعادل‌سازی میزان نیترات خروجی شده است.

‌شهردار منطقه ۵ در پایان ضمن تأکید بر اهمیت نظارت مستمر بر عملکرد تصفیه‌خانه‌های صنعتی و بیمارستانی، افزود: حفاظت از محیط زیست و منابع آبی یک مسئولیت جمعی است که تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط باید آن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

انتهای پیام/

۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
کد خبر: 69292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 14 =