تشریح برنامه‌های منطقه ۵ در دهه ولایت

با هدف ترویج فرهنگ ولایت، نشاط اجتماعی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی محلی، مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع و مردمی در دهه ولایت در سطح محلات منطقه ۵ در حال برگزاری است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۵، اسماعیل قضاتلو معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه با اشاره به برنامه‌های گسترده دهه ولایت در این منطقه گفت: برپایی پردیس فرهنگی و هنری در میهمانی ۱۰ کیلومتری، موکب فرهنگی و پذیرایی در میدان صادقیه، جشن‌های بزرگ مردمی در بوستان‌ها و مساجد شاخص و منتخب بخشی از این اقدامات فرهنگی است.

قضاتلو همچنین به برنامه‌های سلامت‌محور ویژه عموم شهروندان اشاره کرد و افزود: برنامه سنجش سلامت در خانه‌های سلامت، مساجد در حال اجراست. همچنین جشن‌های بانوان در مجموعه شهربانو و اعزام خانواده معظم شهدا و بانوان همکار به جشنواره بوستان بانوان مناطق ۱۵ و ۱۶ از دیگر برنامه های این ایام است.  

وی ادامه داد: در این دهه، شاهد مشارکت پررنگ نوجوانان، بسیجیان و گروه‌های جهادی و مردمی در برگزاری موکب‌ها، اجرای برنامه‌های هنری، تواشیح و سرود، و حتی راه‌اندازی چایخانه رضوی هستیم. جشن کوچه سادات، جشن‌های شبانه پس از نماز مغرب و عشاء در سطح محلات منطقه از جمله برنامه‌هایی هستند که با استقبال گسترده شهروندان برگزار شده یا در دست اجرا هستند.

قضاتلو در پایان تصریح کرد: تمرکز ما بر محله‌محور بودن این برنامه‌هاست تا هر شهروند در نزدیکی محل سکونت خود، امکان بهره‌مندی از فضای شاد، فرهنگی و معنوی این ایام را داشته باشد. دهه ولایت فرصتی است برای گسترش همدلی و وحدت، و ما تلاش کردیم با کمک مردم، این فرصت را به بهترین شکل ممکن رقم بزنیم.

انتهای پیام/

۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
کد خبر: 69300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 9 =