مدیریت میدانی و مردمی سازی راهبرد اصلی شهرداری در تحقق عدالت شهری

نظارت میدانی و ستادی لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، از منطقه۴ با همراهی سید محمد موسوی شهردار این منطقه، محمد رسول سوداگر، مشاور عالی و مدیر حوزه معاونت هماهنگی و امور مناطق و حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق کاظمی، مدیرکل هماهنگی تحولات نرم افزاری برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق، لطف‌الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، ضمن بازدید از پروژه های سوله اتحاد، مجموعه ورزشی گلشن، کندرو بزرگراه شهید بابایی، ساختمان ستادی ناحیه ۸ این منطقه و مجموعه شهردخت همچنین محور دسترسی بلوار دلاوران و خانه کشتی شهدای شمیرا نو با اشاره به اهمیت انسجام مدیریتی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های منابع انسانی در تحقق اهداف راهبردی مدیریت شهری بر ضرورت تقویت کار میدانی بهبود خدمات و ارتقاء کیفیت زندگی مردم تأکید کرد.

وی با بیان اینکه فلسفه وجودی مدیریت شهری خدمت‌گزاری به مردم است اظهار داشت: باید این فرصت را مغتنم شمرده و با هم‌افزایی حداکثر تلاش را برای پاسخ به نیازهای شهروندان انجام دهیم وی ادامه داد؛ کارآمدی ما وقتی معنا پیدا می‌کند که مردم خدمات شهرداری را در نظافت، نظم شهری، حمل‌ونقل و فضای سبز احساس کنند.

فروزنده، چهار راهبرد اصلی شهرداری تهران را شامل ارتقاء کیفیت خدمات شهری، توسعه زیرساخت‌ها به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل عمومی، هوشمندسازی فرآیندها و مردمی‌سازی مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: شهرداری باید در متن مردم و در کنار آنان باشد و رویکرد ما در مدیریت شهر،  تعامل از پایین به بالا با محوریت مشارکت شهروندان است.

وی در ادامه با اشاره به عملکرد اخیر شهرداری گفت: در شرایطی که در سال ۱۴۰۱ با بدهی‌های سنگین مواجه بودیم، امروز با برنامه‌ریزی، پیگیری و تعامل بین‌بخشی، توانسته‌ایم پروژه‌های کلان شهری را فعال کنیم و بیش از ۱۵۰۰ پروژه با رویکرد کاربردی به بهره‌برداری رسیده یا در حال اجرا است. تجهیز خطوط مترو، گسترش ناوگان اتوبوس‌های برقی، ساماندهی پسماند و خدمات شهری ازجمله اقدامات شاخص در این دوره بوده است.

معاون شهردار تهران همچنین با تأکید بر لزوم تحول در حوزه شهرسازی، تسهیل فرآیند صدور پروانه، و استفاده از فناوری‌های نوین گفت: با تصویب لوایح جدید، روند صدور مجوزها به شکل محسوسی تسهیل می‌شود و با بهره گیری از امکانات و فرآیندهای هوشمند می‌توان پاسخگویی به شهروندان را ارتقاء داد.

وی با اشاره به اهمیت نواحی و محلات در توسعه متوازن شهری، از تقویت سیاست ناحیه‌محوری خبر داد و اظهار داشت: شهرداران نواحی باید فعالانه در صحنه باشند و ظرفیت های  سرمایه‌گذاری را در اداره ی بهتر شهر جذب کنند و با معتمدین و هیئت امنای محلات ارتباط مؤثر برقرار کنند و زمینه را برای مشارکت اجتماعی تسهیل نماید.

 فروزنده در پایان با تأکید بر استمرار پیگیری‌های میدانی و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اظهار امیدواری کرد که با همت مدیران و کارکنان شهرداری می توانیم شاهد افزایش رضایت عمومی شهروندان و ارائه کارنامه‌ای درخشان در عرصه مدیریت شهری باشیم.

سید محمد موسوی، شهردار منطقه ۴ تهران، با اشاره به رویکردهای نوین این منطقه در حوزه‌های مختلف شهری اظهار کرد: کاهش زمان صدور پروانه، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، بهبود خدمات شهری و ایمن‌سازی معابر از جمله اولویت‌های جدی است که با حضور روزانه مدیران در سطح منطقه و ارتباط مستقیم با معتمدین محلی نقش مهمی در تحقق این اهداف ایفا کرده است.

انتهای پیام/

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳
کد خبر: 69395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 0 =