پروژه‌های منطقه ۴ تهران توسط مدیران ارشد شهری رصد شد

در جریان بازدید میدانی لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و سید محمد موسوی، شهردار منطقه ۴، پروژه‌های در حال احداث و توسعه‌ای این منطقه رصد شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ در جریان بازدید میدانی لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و سید محمد موسوی، شهردار منطقه ۴، پروژه‌های در حال احداث و توسعه‌ای این منطقه رصد شد. 

در این بازدید پروژه هایی از قبیل سوله‌های مدیریت بحران اتحاد، مجموعه ورزشی گلشن، مجموعه فرهنگی شهر دُخت، ساختمان ناحیه ۸، ابرپروژه عمرانی دلاوران، مقبره‌الشهدا الغدیر و خانه کشتی دلاوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.. 

خبر خوش شهردار منطقه ۴ برای شهروندان: ارتقای چشمگیر سرانه‌های ورزشی در منطقه ۴ 
شهردار منطقه ۴ تهران از ارتقای قابل توجه سرانه‌های فضاهای ورزشی در این منطقه و بهره‌مندی همه اقشار به ویژه ساکنان محلات کم‌برخوردار خبر داد. 

وی در این باره گفت: با هدف افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، پروژه‌های ورزشی و فرهنگی متعددی برای بانوان و آقایان در دست اجرا یا بهره‌برداری است.
سید محمد موسوی با اشاره به افتتاح مجموعه ورزشی آبی گلشن، مجموعه روباز حکیمیه که در آستانه بهره‌برداری قرار دارد و خانه کشتی دلاوران افزود: پروژه زورخانه مبارک آباد نیز ظرف شش ماه آینده تکمیل و به شهروندان تقدیم می‌شود. همچنین زمین‌های چمن مصنوعی متعددی آماده خدمت‌رسانی شده‌اند تا سرانه ورزش در منطقه ۴ به سطح مطلوبی برسد.
وی در توضیح اهمیت ارتقای سرانه‌های ورزشی و فرهنگی اظهار داشت: هدف ما ایجاد مجموعه‌های سهل‌الوصول و مردمی است تا همه شهروندان، به‌ویژه قشرهای محروم، بتوانند به سادگی از امکانات ورزشی منطقه بهره‌مند شوند.
موسوی ادامه داد: با طراحی و تعریف پروژه‌ها بر اساس مطالعات دقیق و نیازسنجی مردمی، محدودیتی از بابت تامین اعتبار وجود ندارد و با حمایت و پیگیری‌های ویژه شهردار تهران و تیم مالی ایشان، منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها به طور کامل تامین شده است.
شهردار منطقه ۴ با اشاره به برنامه‌های رفاهی آتی خاطرنشان کرد: به منظور افزایش رفاه شهروندان، توسعه امکانات جانبی همچون سرویس‌های بهداشتی نیز در دستور کار قرار گرفته و به تدریج به ظرفیت منطقه افزوده خواهد شد. 
 
توازن شمال به جنوب شهر در «منطقه ۴» در حال اجراست
سید محمد موسوی، شهردار منطقه ۴ تهران در خصوص "نزدیک‌سازی شمال شهر به جنوب شهر"، از اقدامات گسترده منطقه در این راستا خبر داد. 

وی در تشریح این رویکرد گفت: اقدامات ویژه‌ای در منطقه ۴ صورت گرفته تا فاصله خدماتی و توسعه‌ای بین محلات شمالی و جنوبی منطقه کاهش یابد. در همین راستا، در محلات کمتر برخوردار، اقدام به ایجاد “قرارگاه‌های تحول” کرده‌ایم.
 
وی افزود: این قرارگاه‌ها صرفاً مختص شهرداری نیستند؛ بلکه تمامی دستگاه‌های ذیربط و متولی را گرد هم آورده‌ایم تا هر یک به سهم خود، وظایف و اقدامات لازم را بر عهده بگیرند. هدف اصلی این قرارگاه‌ها، رفع مشکلات و زدودن محرومیت از این محلات است تا توازن عادلانه در توزیع خدمات و امکانات محقق شود.
موسوی با اشاره به حجم بالای اقدامات در محلات کم‌برخوردار تصریح کرد: در حال حاضر، بیشترین سهم از پروژه‌های عمرانی مانند آسفالت‌ریزی، اصلاحات هندسی معابر و بهسازی انهار و کانیوها به این محلات اختصاص یافته است. علاوه بر این، رسیدگی به مسائل اجتماعی و فرهنگی ساکنان این مناطق نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.
شهردار منطقه ۴ با اشاره به نمونه‌ای از رویکرد مردم‌محور شهرداری در این مناطق، گفت: به عنوان مثال، پیش از برگزاری جشن بزرگ ۱۰ کیلومتری غدیر در سطح شهر، ما چند روز زودتر در محله گلشن، یک جشن غدیری باشکوه و مختص مردم همین محله برگزار خواهیم کرد تا فضایی شاد و معنوی برای شهروندان عزیز این محله فراهم آوریم و اولویت ما به محلات کم‌برخوردار را به اثبات رساند. 
 
عیدی معاون شهردار تهران به شهروندان منطقه ۴ در آستانه عید سعید غدیر: پروژه‌های بزرگ ورزشی و رفاهی در آستانه افتتاح 
 در ادامه این نشسنت و در آستانه عید سعید غدیر، لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، خبرهای خوشی به شهروندان منطقه ۴ داد.

فروزنده در این باره گفت: در چهار سال گذشته تمام مجموعه شهرداری تهران با تمام توان برای پیشبرد پروژه‌های مختلف برای آبادانی شهر و امیدآفرینی شهروندان تلاش کرده‌اند تا مردم شاهد تحولات بزرگ در منطقه‌شان باشند.
وی با اشاره به حرکت رو به رشد افزایش سرانه‌های ورزشی و تکمیل پروژه‌های مرتبط در منطقه ۴ افزود: خوشبختانه یکی از اقدامات شایسته ای که در منطقه ۴ اتفاق افتاده است، ارتقای سرانه های ورزشی در طهران کوچک است.
وی افزود: در این راستا پروژه‌های مهمی برای بانوان و آقایان در دست اجراست. از جمله مجموعه ورزشی آبی گلشن و مجموعه روباز حکیمیه که در آستانه افتتاح قرار دارند، خانه کشتی دلاوران و زورخانه مبارک‌آباد که ظرف شش ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهند شد.
فروزنده همچنین با تاکید بر خدمات رفاهی گسترده در سطح منطقه اظهار داشت: عیدی ما به شهروندان این منطقه این است که در یک ماه آینده فاز اول ابرپروژه دلاوران  به بهره برداری می رسد. همچنین و مجموعه روباز حکیمیه مراحل پایانی خود را می گذراند و علاوه بر آن، در همین بازه زمانی، بیش از ۱۰۰ سرویس بهداشتی جدید در نقاط مختلف منطقه به شهروندان تحویل داده می‌شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دستاوردهای قابل توجه، احداث مجموعه بوستانی ۰۶ با ۳۵ هکتار فضای سبز تازه است که سرانه فضای سبز منطقه ۴ را به شکل محسوسی افزایش خواهد داد.
معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه تمام این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت زندگی و افزایش نشاط اجتماعی شهروندان انجام شده تصریح کرد: هدف ما همواره خدمت‌رسانی صادقانه و ایجاد امکانات رفاهی و ورزشی برای همه مردم منطقه ۴ است. ان‌شاءالله در آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری کامل از این طرح‌های بزرگ خواهیم بود. 

امتیازدهی به مناطق، راهی برای تحقق نتایج مطلوب شهری 
فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از امتیازدهی به مناطق ۲۲ گانه و تسهیل در روند امور و اقدامات خبر داد. 

وی  با اشاره به سیاست‌های جدید ارزیابی و امتیازدهی به مناطق شهری گفت: امتیازدهی ما به مناطق یک ابزار سیاست‌گذاریِ راهبردی بر مبنای ظرفیت‌های قانونی موجود در تامین منابع محلی و همچنین تسهیلگری و بهبود عملکرد مدیران شهری است. این موضوع باعث می‌شود تا مناطق بر اساس برنامه، هدفمند و رقابتی در مسیر ارائه خدمات شهری حرکت کنند.
معاون شهردار تهران با تاکید بر تنوع اقشار منطقه ۴ تهران خاطرنشان کرد: این منطقه ترکیبی گسترده دارد؛ از محله‌های برخورداری مانند پاسداران و برج سفید تا محلاتی همچون خاک سفید. بنابراین رویکرد ما برای توسعه و نوسازی در هر بخش، متناسب با خصوصیات آن تعریف شده است.
فروزنده در ادامه اظهار داشت: در موضوع نوسازی بافت فرسوده به ویژه در محلاتی مانند شمیران‌نو، گلشن و خیابان استخر، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای جهت ارائه تسهیلات و ایجاد مشوق‌های لازم برای نوسازی نیاز است تا روند نوسازی با سرعت بیشتری پیش برود.
وی تصریح کرد: در بخش برخوردار نیز این نیاز قابل توجه است که با سازندگان و سرمایه‌گذاران جلسات توجیهی و تسهیلگری در فرآیندها برگزار شود تا زمینه سرمایه‌گذاری‌های جدید و توسعه شهری در فضایی مطمئن و شفاف فراهم شود.
معاون شهردار تهران محور اقدامات این نهاد را چنین تشریح کرد: ایمن‌سازی، نوسازی و زیباسازی شهری از ماموریت‌های اصلی شهرداری تهران است و این رویکرد در صدر برنامه‌های ما قرار دارد. تسهیل روند صدور پروانه ساختمانی و فرایند پایانکار نیز به زودی با سازوکاری نوین در مناطق اجرایی خواهد شد.
 فروزنده نوع مدیریت را متناسب با اقتضای هر منطقه دانست و گفت: نگاه ما این است که هر محله، ناحیه و منطقه نیاز به برنامه‌ریزی ویژه دارد. به همین دلیل هر شهردار منطقه، نقشه راه مشخص برای حوزه مدیریتی خود دارد که این نقشه در قالب اهداف و برنامه‌های اجرایی به سطح ناحیه، محله و حتی مدیر محله تقسیم می‌شود.
وی با بیان اینکه اولویت اصلی شهرداری تهران توجه به محلات کمتر برخوردار است، افزود: ارتقای خدمات و زیرساخت‌ها در محلات محروم منطقه ۴ و دیگر مناطق تهران، بنیادی‌ترین برنامه ما برای توسعه عدالت شهری است. 


جلسه هم‌اندیشی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با معاونین و مدیران منطقه ۴ فروزنده: گفتگوی نزدیک با مدیران برای فهم مشترک و رضایت بیشتر شهروندان 
پس از بازدید میدانی لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، از پروژه‌های در دست احداث منطقه ۴، جلسه‌ای هم‌اندیشی با حضور سید محمد موسوی، شهردار منطقه و معاونین اجرایی و مدیران شهری این منطقه برگزار شد.  

در این نشست، فروزنده و شهردار منطقه ۴ به گفتگو با مدیران و بررسی مطالبات و مسائل پیش روی آن‌ها پرداختند.
در این جلسه فروزنده هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی را "گفتگوی نزدیک با مدیران برای رسیدن به فهم مشترک و دستیابی منسجم‌تر و بهتر به اهداف" عنوان کرد.
 وی با ابراز خرسندی از وضعیت منطقه۴  افزود: خوشبختانه در این منطقه شاهد اقدامات خوبی در حوزه مدیریت شهری هستیم. وضعیت نظافت و نگهداشت شهری در منطقه ۴ مطلوب ارزیابی شده و روند پیشرفت پروژه‌ها نیز رضایت‌بخش است.
معاون شهردار تهران در ادامه به رویکردهای کلان شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: «ما در شهرداری تهران با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، در چهار قالب اصلی در حال خدمت‌رسانی به شهروندان هستیم: تحول درونی سازمانی، تحول کالبدی شهر، تحول نرم‌افزاری و بهبود رابطه با مردم که صد البته رسیدگی به هر یک از این مقولات، مبحثی جداگانه با اهمیت ویژه خود را دارد.
فروزنده تاکید کرد: تمامی کارها و اقداماتی که در شهرداری تهران انجام می‌گیرد، ویژه و مختص مردم است و رضایت آن‌ها اولویت اصلی کار ماست که البته رضایت خداوند متعال را نیز در پی خواهد داشت.
در پایان این جلسه، فروزنده و موسوی به صورت جداگانه به مشکلات و چالش‌های مطرح شده از سوی مدیران اجرایی منطقه پاسخ دادند و راهکارهای عملیاتی و حمایتی لازم را ارائه کردند تا روند پیشرفت پروژه‌ها و ارائه خدمات با سرعت و کیفیت بیشتری ادامه یابد.

انتهای پیام /

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
کد خبر: 69408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 8 =