اجرای جشنواره‌‏های فرهنگی تفریحی در بوستان‌های بانوان

بوستان پردیس حضرت معصومه (س) در منطقه ۱۵، میزبان بانوان شاغل در شهرداری تهران است؛ جشنواره‌ای فرهنگی‌تفریحی با محور نشاط، آموزش، آرامش و کارآفرینی که قرار است تا پایان خرداد، گروه‌های مختلفی از بانوان پایتخت از برنامه‌های متنوع آن در این بوستان و دیگر بوستان های بانوان بهره‌مند شوند.

به گزارش شهر و به نقل روابط عمومی مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران؛ مریم اردبیلی در خصوص برگزاری جشنواره فرهنگی -فراغتی ویژه بانوان شاغل در شهرداری تهران گفت: این جشنواره شامل چند گذر مختلف است؛ گذر بازی‌ها که شامل بازی‌های هیجانی، رومیزی، فکری و حتی بازی‌های بومی و محلی می‌شود؛ گذر خوشمزه‌ها با ارائه انواع غذاهای خانگی و سالم، گذر محصولات بانوان که دست‌آفریده‌ها و صنایع دستی بانوان کارآفرین را به نمایش می‌گذارد و امکان خرید و آموزش را فراهم می‌کند.

رییس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران درباره یکی از بخش‌های این جشنواره که «گذر آرامش» نام دارد، اظهارکرد:این گذر، فضایی دنج و آرام‌بخش برای بانوان است که مشاوران روانشناسی در آن حضور دارند و خدمات مشاوره فردی و گروهی ارائه می‏دهند. همچنین آموزش‌های مربوط به مراقبت‎های پوستی، حرکات اصلاحی، نحوه درست نشستن در محل کار و تکنیک‌های آرام‌سازی ذهن نیز ارائه می‌شود. البته ناگفته نماند همه بانوان نیز می توانند از خدمات این بخش بهره مند شوند و از تخفیف ها و خدمات رایگان «گذر آرامش» استفاده کنند.

وی افزود: برای رفاه بانوان شاغل، امکانات بوستان پردیس بانوان مانند استخر و پیست دوچرخه‌سواری نیز به صورت رایگان و خدمات دیگر با تخفیف ویژه در اختیارشان قرار گرفته است.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده اضافه کرد: برای هر واحد شهرداری روزهای مشخصی جهت حضور در این جشنواره تعیین شده و بانوان می‌توانند با انتخاب روز مدنظرشان در این برنامه‌ها شرکت کنند. 

وی یادآورشد: این جشنواره تنها بخشی از برنامه‌های بزرگ‌تری است که مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در قالب جشنواره‌های متنوع از ابتدای اردیبهشت تا پایان خرداد برگزار می‌کند. 

اردبیلی با اشاره به جشنواره موفق منطقه ۲۲ ویژه دختران دانش‌آموز و دانشجو هم گفت: در این جشنواره حدود ۱۷ هزار نفر شرکت کردند و با گذرهای متنوعی از بازی‌های هیجانی، تمرکزی، هنرهای دستی، تغذیه سالم و حتی برنامه‌های محیط زیستی مواجه شدند.

وی افزود: یکی از ویژه‌ترین بخش‌های این جشنواره تونل خودشناسی «هفت آسمان» بود که با همکاری روانشناسان و مربیان مذهبی طراحی شده و دختران با حل معماها و انجام بازی‌های مختلف، به درک عمیق‌تری از خود و جهان پیرامون رسیدند.

اردبیلی خاطرنشان کرد: برنامه‌های جشنواره‌ای تا پایان خرداد ماه ادامه دارد و با برنامه‌ریزی‌های دقیق، ادامه این جشنواره‌ها در نیمه دوم سال نیز برگزار خواهد شد تا بانوان تهرانی همچنان از این فضاهای نشاط ‌آفرین بهره‌مند شوند.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران، با اشاره به برگزاری مجموعه‌ای از جشنواره‌های ویژه برای گروه‌های مختلف زنان و خانواده‌ها، تصریح کرد: جشنواره‌های متنوعی را برای مادران و کودکان، خانواده‌های شهدا، بانوان شاغل در شهرداری، سالمندان و همچنین خانواده‌های بین نسلی و مادربزرگ‌ها با نوه‌های دختر در نقاط مختلف تهران برگزار می‌کنیم.در حال حاضر جشنواره‌ای بین‌نسلی در منطقه ۳ تهران به صورت همزمان با سایر برنامه‌ها در حال برگزاری است. افراد علاقه‌مند برای شرکت در این جشنواره‌ها از طریق مراجعه به امور زنان وخانواده شهرداری مناطق خود، می‌توانند در این جشنواره‏ها ثبت‌نام کرده و شهرداری‏های مناطق با در نظر گرفتن حمل و نقل عمومی، آنها را به محل برگزاری جشنواره‌ها منتقل خواهند کرد.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با بیان اینکه جشنواره‌ها به صورت تخصصی برای گروه‌های مختلف از جمله زنان تاکسیران، بانوان آتش‌نشان و کارآفرین و … نیز برگزار می‌شود، ادامه داد: این جشنواره‌ها فرصت مناسبی است تا گروه‌های محلی فعال در حوزه زنان و خانواده‌های تهران دور هم جمع شده و فعالیت‌های خود را به اشتراک بگذارند.

انتهای پیام/

۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
کد خبر: 69448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 13 =