به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران، محدثه ذوالفقاری رییس اداره روابط عمومی ضمن اشاره به اهمیت اطلاع رسانی و امیدآفرینی و تولید محتوای رسانه ای برای شهروندان در شرایط جنگی و بحرانی کشور گفت: متاسفانه با حمله وحشیانه رژیم غاصب کودک کش به کشور اسلامی ایران و شرایطی که دسترسی شهروندان به شبکه های جهانی به دلایل امنیتی محدود شده است؛ وظیفه عوامل رسانه ای، مدیریت اطلاع رسانی و امیدآفرینی است .
او افزود: در اداره روابط عمومی شهرداری منطقه۴ از ساعات ابتدایی جنگ با اخبار امید آفرین و راه اندازی پویش همدلی رسانه ای در خدمت شهروندان شمال شرق پایتخت بودیم و دو شبکه تهران ۴k با عنوان (اخبارطهران کوچک) در پیام رسان های بومی ایتا و بله فعال شده اند .
ذوالفقاری گفت: از شهروندان ساکن محدوده شمال شرق پایتخت در منطقه۴ تهران دعوت میکنیم با پیوستن به این گروه ها و کانال ها در پیام رسان های بومی با دریافت اخبار محلی از آخرین وضعیت محله و خدمت رسانی شهرداری مطلع شوند.
برای پیوستن به کانال بله از لینک ble.ir/join/H۳QMUfpowC و برای ایتا به نشانی tehran۴k در خدمت شهروندان هستیم.
همچنین شهروندانی که تمایل به گفت و گو در خصوص موضوعات شهری با شهردار منطقه دارند میتوانند به شماره ۰۹۹۱۹۲۴۸۳۲۴ ارسال پیام نمایند.
انتهای پیام/
نظر شما