نوسازی تجهیزات ترافیکی و تحول گسترده ایمن‌سازی در معابر منطقه ۴

شهردار منطقه ۴ از اجرای طرح‌های گسترده ایمن‌سازی و آرام‌سازی ترافیکی در این منطقه از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از  روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سیدمحمد موسوی از اجرای طرح‌های گسترده ایمن‌سازی و آرام‌سازی ترافیک از طریق نصب، تعویض و بازسازی علائم و تجهیزات ترافیکی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای ایمنی و نظم در شبکه معابر شهری گفت: در راستای افزایش سطح ایمنی و بهبود شاخص‌های تردد در منطقه چهار ۱۲۰۰ عدد تابلوی اخطاری، ۱۹۰ عدد اسامی معابر، ۲۶۰ عدد تابلوی انتظامی و ۱۹۰ متر مربع تابلوی هدایت مسیر نصب و بازسازی شده است. 

موسوی اضافه کرد: همچنین نصب و بازسازی گاردریل به طول ۲۲۰۰ متر، نرده‌های ایمنی به میزان ۴۷۰ متر، نصب ۱۹۵ عدد مینی نیوجرسی و ۲۸۵ عدد نیوجرسی اصلی، و ۵۰ عدد بشکه‌کاشن در سطوح پرخطر پرتردد از دیگر اقدامات مهم این بازه زمانی بوده است.

شهردار منطقه ۴ همچنین با اشاره به توجه ویژه به معابر حساس شهری، عنوان کرد: در این دوره، ۱۲۰۰ عدد استوانه ترافیکی و ۲۵۰۰ عدد علائم Uشکل، استاپر، قارچی و علائم افقی برجسته در نقاط حادثه‌خیز نصب و تعویض شده است که نقش قابل توجهی در کاهش تصادفات و ایمن‌سازی هرچه بیشتر مسیرهای عبوری منطقه ایفا می‌کند.

مدیریت شهری منطقه ۴ در پایان گفت: اصل در خدمت‌رسانی به شهروندان، ایجاد محیطی ایمن، آرام و منطبق بر استانداردهای روز ترافیکی است. این معاونت با رویکرد پیشگیرانه و ارتقای ایمنی پویا در شبکه معابر، به صورت مستمر اقدامات توسعه‌ای و نگهداری علائم و تجهیزات ترافیکی را دنبال می‌کند.

انتهای پیام /

۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۹
کد خبر: 69839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 6 =