ورودی‌های منطقه ۲ مزین به المان‌های یا حسین (ع) شد

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: هم‌زمان با ایام عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به‌منظور فضاسازی محیطی، علاوه بر سیاه‌پوش کردن و نصب دیوارنگاره‌های عاشورایی بر بدنه معابر، ورودی‌های منطقه به المان یا حسین (ع) مزین شد.

 به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۲ ، علی‌اصغر طاهری با اشاره به بزرگداشت مناسبت‌های معنوی ماه محرم و اشاعه فرهنگ ناب حسینی گفت: باهدف هویت‌بخشی به سیمای شهری و فضاسازی متناسب با ایام محرم، المان‌های عاشورایی در میادین و ورودی‌های منطقه جانمایی شد
 وی به  جانمایی، نصب و اکران کتل‌های محرمی در میادین شاخص و منتخب منطقه اشاره کرد و افزود: تقارن ماه محرم امسال با برگزاری آیین باشکوه تشییع شهدای معظم و گران‌قدر حملات تروریستی رژیم صهیونیستی باعث شده تا حال‌وهوای شهر، یکپارچه و هماهنگ با شور و شعور حسینی درآید. 
 طاهری با بیان اینکه به‌منظور ایجاد فضای معنوی مناسب برای عزاداری امام حسین (ع) پیام‌های عاشورایی در معابر و میادین اکران شده است، عنوان کرد: میادین و معابر اصلی منطقه و همچنین پایه ستون پل‌های سواره‌رو با ریسه مشکی و کتیبه ماه محرم سیاه‌پوش شده است.
معاون شهردار منطقه۲ نصب نما پرچم، کتیبه و پرچم‌های ایران امام حسین (ع) در ابعاد کوچک و بزرگ در ورودی‌های شهر، خطوط تردد اتوبوس‌های تندرو و عادی و محورهای بزرگراهی را از دیگر اقدامات برشمرد.

انتهای پیام/

۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
کد خبر: 69881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 13 =