مجتمع تجاری-اداری گلدیس در مسیر ایمن‌سازی حریق

با توجه به موقعیت خاص و کاربری چندگانه برج گلدیس به عنوان یکی از ساختمان‌های مرتفع اداری-تجاری در منطقه ۵، پروژه ایمن‌سازی این مجتمع در برابر حریق در حال اجرا است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، عبدالمطلب توجهی معاون فنی و عمرانی منطقه، با تأکید بر لزوم رعایت استانداردهای سازمان آتش‌نشانی، گفت: برج‌های بلندمرتبه به دلیل تراکم جمعیتی و پیچیدگی سازه‌ای، نیازمند تمهیدات ویژه ایمنی هستند. در همین راستا پروژه ایمن‌سازی گلدیس با هدف حفظ جان شهروندان و افزایش تاب‌آوری شهری در دست اجراست.   

وی افزود: این مجتمع ۱۹ طبقه ای در میدان صادقیه به دلیل اهمیت تجاری-اداری، در اولویت پروژه های سال ۱۴۰۴ قرار گرفت. به همین منظور جلسات متعددی با حضور هیات مدیره مجتمع، نمایندگان آتش نشانی و شهرداری برگزار شد و اجرای پروژه در دستور اقدام قرار گرفت،

معاون فنی و عمرانی منطقه ۵ همچنین از اجرای مراحل تکمیلی پروژه خبر داد و گفت:  اقداماتی نظیر نصب درب‌های ضد حریق، کابل‌کشی مقاوم، تجهیز سیستم اعلام حریق و پوشش ضد حریق ۱۸۰ دقیقه‌ای در طبقات انجام شده است. همچنین نصب سیستم‌های اطفاء حریق در طبقات تجاری و پارکینگ، راه‌اندازی اسپرینکلرها، دمپرهای ضد حریق، بوسترپمپ‌های آتشنشانی و سیستم تهویه اضطراری در دستور کار قرار دارد.  

توجهی در پایان بر پایش مستمر تجهیزات و برگزاری دوره‌های آموزشی برای ساکنان و کاربران برج تأکید کرد و افزود: پس از اتمام پروژه، مانورهای آزمایشی برای اطمینان از عملکرد صحیح سیستم‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
کد خبر: 70302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 1 =