پخش برنامه‌های استیج محرم‌شهر از شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی

معاون سیما با اشاره به همکاری خوب رسانه ملی با مدیریت شهری تهران برای پوشش «محرم شهر» گفت: برنامه‌های میدانی ظرفیت بسیار قوی برای پوشش دارند.

به گزارش شهر، محسن برمهانی معاون سیمای رسانه ملی با حضور در سومین رویداد آیینی «محرم شهر»، از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

برمهانی در حاشیه این بازدید درباره «محرم شهر» گفت: امسال توفیق دارم که برای سومین سال در «محرم شهر» شرکت کنم؛ فکر می‌کنم که این رویداد به یک فعالیت خانوادگی و شهری تبدیل شده است و اعضای خانواده‌ها به دنبال این هستند که چه زمانی «محرم شهر» برگزار می‌شود تا خود را به میدان آزادی برسانند.

وی افزود: می‌توان گفت اتفاقاتی مثل «محرم شهر»، جشن ۱۰ کیلومتری عید غدیر، جشن امام‌رضایی‌ها و ... تبدیل به یک رویداد شده است.

برمهانی ادامه داد: در مدیریت شهری، رویدادسازی‌های خانوادگی و فرهنگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و بسیار مهم است که این مسیر امتداد پیدا کند.

وی ادامه داد: نکته مهم اینجاست که «محرم شهر» یک رویداد خانوادگی و مراسم سوگواری برای سیدالشهدا است اما در بطن آن فرح و بهجت وجود دارد؛ چرا که اولاً بخش‌های مختلفی متناسب با نیاز همه اعضای یک خانواده دارد و ثانیاً مردم را دور هم جمع می‌کند تا در قالب یک مراسم گروهی، برای اباعبدالله (ع) عزاداری کنند.

معاون سیما از همکاری خوب میان رسانه ملی و شهرداری تهران در پوشش این رویداد خبر داد و گفت: ما به عنوان رسانه ملی از برگزاری چنین رویدادهایی استقبال می‌کنیم؛ مگر چه قدر می‌توانیم در استودیوها و فضاهای بسته مجری و کارشناس از قیام امام حسین (ع) صحبت و تبیین‌گری کنیم؟ چنین رویدادی با حس و حال خوب تصویری که دارد، حتما ظرفیت خوبی برای پوشش رسانه‌ای دارد و صدا و سیما از این فرصت به راحتی عبور نمی‌کند.

وی تاکید کرد: من فکر می‌کنم هم‌افزایی خوبی بین ما و شهرداری در این زمینه شکل گرفته است؛ اکنون برنامه‌های استیج «محرم شهر» به صورت زنده از قاب شبکه‌های مختلف مثل شبکه سه سیما، شبکه تهران، شبکه قرآن و معارف سیما، شبکه کودک و دو شبکه رادیویی تهران و اربعین پخش می‌شود. این اتفاق باعث می‌شود که هم خود رویداد و هم تلویزیون به یکدیگر ضریب بدهند. مخاطبی که از قاب تلویزیون «محرم شهر» را می‌بیند، ترغیب به حضور در اینجا می‌شود و هر چه قدر هم که تعداد حاضران در میدان آزادی بیشتر شود، کیفیت برنامه‌های ما بالاتر می‌رود.

برمهانی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تاثیرپذیری هنرمندان برای تولید آثار هنری از آن گفت: دفاع مقدس ۱۲ روزه، این قدر بزرگ و عظیم است که تا سال‌ها هیچ فعال فرهنگی را نمی‌توانید پیدا کنید که بخواهد کاری بکند و در گوشه ذهنش سراغ این اتفاق نرود، هیچ نویسنده‌ای را نمی‌توانید پیدا کنید که بخواهد طرح فیلمنامه‌ای را بنویسد و به این موضوع فکر نکند و حتی هیچ کارگردانی را نمی‌توانید پیدا کنید که به نشانه‌شناسی‌های این جنگ فکر نکند؛ بنابراین هیچ هنرمند یا نویسنده‌ای نمی‌تواند از تأثیرات این وقایع بر فرهنگ و هنر غافل بماند و از کنار آن بی تفاوت بگذرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

انتهای پیام/

۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۰
کد خبر: 70805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 7 =