اجرای طرح مناسب‌سازی معابر ویژه تردد معلولین در محله شیخ هادی

شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱ از تداوم اجرای طرح مناسب‌سازی معابر ویژه تردد معلولین در محله شیخ هادی خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمدحسین احمدآبادی‌پور، شهردار ناحیه یک این منطقه، در راستای اجرای طرح مناسب‌سازی معابر ویژه تردد معلولین از عملیات نصب تابلو و علائم ترافیکی پارک ویژه معلولان در محله شیخ هادی خبر داد. این اقدام در پاسخ به درخواست‌های شهروندان برای ایجاد فضاهای مناسب برای تردد معلولین انجام شده است.
احمدآبادی‌پور در این باره گفت: این اقدام در راستای ارتقاء دسترس پذیری شهری و تحقق حقوق شهروندی افراد دارای معلولیت صورت گرفته است. با بررسی‌های کارشناسی و دریافت درخواست‌های مردمی، اقدام به نصب تابلو و علائم ترافیکی پارک ویژه معلولین در معابر منتخب منطقه کرده‌ایم.
وی افزود: این اقدامات با هدف تسهیل در تردد و افزایش رفاه شهروندان دارای معلولیت انجام شده و تلاش کرده‌ایم با توسعه این طرح در سایر نقاط محلات، گام موثری در جهت تحقق نیازهای معلولین و عدالت محور برداریم.
در پایان احمدآبادی‌پور همچنین با تأکید بر اهمیت این طرح، گفت: ایجاد فضای پارک ایمن و اختصاصی برای معلولین یکی از برنامه‌های اولویت‌دار مدیریت شهری منطقه ۱۱ است که به صورت مستمر در سطح نواحی منطقه اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۶
کد خبر: 70907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 10 =