خدمت به زائران حسینی، هدیه امام حسین(ع) به داوطلبان خدمت است

در مراسمی دومین گروه کاروان درمانی شرکت شهر سالم جهت ارائه خدمات درمانی به شرکت کنندگان در اربعین حسینی به مقصد عراق اعزام شد.

️به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهر سالم، صبح روز یک‌شنبه ۱۲ مردادماه، آیین بدرقه دومین کاروان کادر درمان شرکت شهر سالم به مراسم اربعین با حضور دکتر سیدابوالفضل ذاکریان مدیرعامل، معاونان، مدیران، مشاوران و کارکنان شرکت در نمازخانه مرکزی شرکت برگزار شد.
️رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی شهرداری تهران گفت: کسانی که امسال توفیق خدمت به زائران اباعبدالله الحسین نصیب آن‌ها شده است باید شاکر باشند که امام حسین(ع) ایشان را انتخاب کرده است که به نوعی هدیه این امام عزیز به داوطلبان خدمت است.
️ذاکریان با اشاره به شرایط آب و هوایی گرم در ایام اربعین افزود: حتی این شرایط باعث نشد که خادمان سلامت برای رفتن درنگ کنند چرا که عشق به سالار شهیدان باعث می‌شود خادمان سلامت تمام مشکلات پیش‌رو را به جان بخرند تا عشق و ارادت خودشان را به ارباب خویش نشان دهند.
️گفتنی است، در ابتدای این آیین بدرقه، با حضور مداح اهل بیت(ع) مراسم سوگواری و عزاداری در رثای سید و سالار شهیدان در نمازخانه شرکت برگزار شد.

انتهای پیام/

۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
کد خبر: 70933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 8 + 8 =