اتمام ساخت دروازه فرهنگی مسیر کوهنوردی و گردشگری دربند

ساخت دروازه فرهنگی مسیر کوهنوردی و گردشگری دربند به اتمام رسید و با هدف ارتقاء جلوه‌های بصری و بهبود امنیت شبانه، عملیات نورپردازی آن با تجهیزات پیشرفته اجرا شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق‌بین شهردار منطقه یک اظهار کرد: ساخت دروازه فرهنگی مسیر کوهنوردی دربند با هدف ساماندهی و بهسازی منظر شهری و ایجاد نمادی ویژه برای ورود به مسیر گردشگری کوهستانی دربند توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه یک به پایان رسید  و عملیات نورپردازی آن نیز با استفاده از ۶۰  عدد وال‌واشر ۲۴ واتی و ۲۴ عدد پروژکتور دفنی توسط اداره زیباسازی منطقه یک اجرا شد تا روشنایی مطلوب و یکنواخت در ورودی این مسیر گردشگری مهم تأمین شود.

او با اشاره به اهمیت دربند به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری در شمال تهران گفت: با توجه به استقبال شهروندان و گردشگران، به حضور در  مناطق کوهستانی تهران از جمله دربند، لذا اجرای دروازه ای، مناسب که به نوعی شناسه منطقه یک و محله قدیمی دربند به حساب آید در دستور کار قرار گرفت و با پیش بینی محل ورود و خروج، پیاده و سواره با استفاده از سازه ایرانی اسلامی و استفاده از آجرهای قرمز که نشان دهنده هویت منطقه شمیران است به اتمام رسید.

حق بین افزود: پس از اتمام، اجرای نورپردازی در این محدوده از اهمیت بالایی برخوردار بود و ضمن ارتقای کیفیت فضاهای شهری و زیبایی بصری شبانه در دل کوه های سنگی مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

گفتنی است منطقه یک تهران با داشتن ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و گردشگری متنوع، در شب‌ها میزبان جمع زیادی از بازدیدکنندگان است و تلاش برای ایجاد جلوه‌های زیبا و امن در معابر، یکی از اولویت‌های اجرایی در این منطقه به شمار می‌رود.
 

اتمام ساخت دروازه فرهنگی مسیر کوهنوردی و گردشگری دربند

اتمام ساخت دروازه فرهنگی مسیر کوهنوردی و گردشگری دربند

انتهای پیام/

۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
کد خبر: 71004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =