ارائه خدمات درمانی کادر پزشکی شرکت شهر سالم به مراجعه‌کنندگان به پایگاه درمانی عمود ۷۰۷

مدیرعامل شرکت شهر سالم از ارائه خدمات درمانی به زوار امام حسین(ع) به‌صورت شبانه‌روزی تا پایان مراسم اربعین خبر داد.

️به گزارش نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، سیدابوالفضل ذاکریان رییس کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی شهرداری تهران با بیان این مطلب که خدمت پزشکی از طرف پزشکان و کادر درمان این شرکت در پایگاه‌های درمانی این شرکت در مراسم اربعین به‌صورت شبانه‌روزی وجود دارد خاطر نشان کرد: این خدمت درمانی هم به خادمان شهرداری تهران (کارکنان و کارگران شهرداری) و هم به زوار امام حسین(ع) توسط تیم فوریت‌های پزشکی شرکت در عمود ۷۰۷ صورت می‌گیرد.
️ وی گفت: از روز ۱۳ الی ۱۸ مرداد ماه تاکنون در مجموع ۲۶۵۵۶ خدمت درمانی و بهداشتی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) صورت گرفته است.
️مدیرعامل شرکت شهر سالم افزود:مراکز درمانی این شرکت تا پایان مراسم بزرگ اربعین حسینی همچنان خدمت درمانی به زوار حسینی را انجام خواهند داد.

انتهای پیام/

۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۶
کد خبر: 71157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 2 =