آغاز عملیات اجرای مسیر خط ویژه اتوبوس در خیابان امام خمینی (ره)

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ از آغاز عملیات احداث مسیر خط ویژه اتوبوس در خیابان امام خمینی (ره) حدفاصل تقاطع فیاض‌بخش تا میدان حسن‌آباد خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، در راستای ارتقاء کیفیت حمل‌ و نقل عمومی و تسهیل تردد اتوبوس‌ها، عملیات اجرایی احداث مسیر خط ویژه اتوبوس در خیابان امام خمینی (ره) از تقاطع فیاض‌بخش آغاز و تا میدان حسن‌آباد اجرا شد.

رضایی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اشاره به اجرای عملیات در ساعات شب و کم‌تردد، هدف از این اقدام را کاهش اختلال در عبور و مرور خودروها عنوان کرد و گفت: در نخستین مرحله، با استفاده از ماشین‌آلات تخصصی، لایه آسفالت موجود برداشته و مسیر برای اجرای لایه‌های جدید و تجهیزات موردنیاز آماده‌سازی می‌شود.

وی تأکید کرد: اجرای این طرح نقش مهمی در کاهش زمان سفر، افزایش ظرفیت جابجایی مسافر و بهبود خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی خواهد شد.

انتهای پیام/

۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
کد خبر: 71212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 6 =