زیر آسمان روضه در بوستان بانوان ریحانه

در آستانه اربعین حسینی ویژه برنامه‌های مذهبی و عزاداری در بوستان بانوان ریحانه در پارک جنگلی چیتگر برگزار شد. در این ویژه بانوان و عزاداران حسینی در «زیر آسمان روضه» اقامه عزا کردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، این مراسم معنوی با محوریت بزرگداشت اربعین حسینی برگزار شد و سخنرانی مذهبی، مداحی و روضه‌خوانی، قرائت زیارت عاشورا و توزیع نذری در میان شرکت‌کنندگان از برنامه های اجرا شده در این برنامه بود. همچنین بانوان حاضر از خدمات رایگان غربالگری شامل تست قند خون و فشار خون بهره‌مند شدند.

یکی از بخش‌های مهم این برنامه، آموزش اصول اولیه کمک‌های اولیه بود و شرکت‌کنندگان با نحوه برخورد با شرایط اضطراری، احیای قلبی ریوی، کنترل خونریزی و اقدامات اولیه در مواجهه با حوادث آشنا شدند. این آموزش‌ها با هدف توانمندسازی بانوان در مواقع بحرانی و ارتقای آمادگی عمومی برگزار شد.

انتهای پیام/

۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۲
کد خبر: 71279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 1 =