تجهیز و بهسازی مدارس سطح منطقه ۱۱ برای استقبال از بهار تحصیلی

در آستانه سال تحصیلی جدید، شهردار ناحیه ۱ منطقه ۱۱ از اجرای طرح توسعه و تجهیز و نظافت مدارس ناحیه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمد حسین احمدآبادی‌پور، شهردار ناحیه یک، از اجرای طرح نظافت و توسعه و آماده سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

وی اعلام کرد که به همت اداره خدمات شهری ناحیه، در قالب طرح "استقبال از مهر "، مدارس و معابر منتهی به آنها به طور کامل نظافت، شستشو و ضدعفونی گردید.

احمدآبادی‌پور همچنین به دیگر اقدامات اجرایی اشاره کرد و افزود؛ رنگ‌آمیزی جداره‌ها، دیوارنویسی و بازپیرایی محوطه بیرونی و پیرامون داخلی مدارس از جمله اقداماتی است که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این اقدام با هدف ارتقا کیفیت آموزشی و رفاه دانش‌آموزان، همچنین بهسازی ونوسازی محیط‌های آموزشی و ارتقای ایمنی معابر و ایجاد الگوی مدیریت واحد و عادلانه به دانش آموزان انجام شده است.

شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱ در پایان با اشاره به اهمیت آماده‌سازی مدارس، تأکید کرد: سلامت و ایمنی دانش‌آموزان اولویت اصلی ماست و این طرح گامی مؤثر در جهت ایجاد فضای مناسب برای انگیزه تحصیل و آموزش آنها است

وی افزود: این اقدامات به طور مستمر بر اساس کارشناسی های انجام شده و شناسایی و طبقه بندی نیازهای مدارس در طول سال تحصیلی در سطح منطقه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۱
کد خبر: 71949

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 13 =