به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، چند نکته در خصوص پرداخت فوقالعاده خاص قانون برنامه هفتم پیشرفت برای اطلاع همکاران گرامی ضروری است:
۱- تا کنون هیچ دستگاهی در کشور فوقالعاده خاص قانون برنامه هفتم پیشرفت را به کارکنان خود پرداخت نکرده است.
۲- همه دستگاهها برای پرداخت فوقالعاده خاص، منتظر صدور دستورالعمل هیئت وزیران و سپس ابلاغ آییننامه سازمان اداری و استخدامی کشور هستند.
۳- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور نیز در تاریخ ۱۳ خردادماه ۱۴۰۴، یک مصوبه از هیئت وزیران را امضاء و ابلاغ کرد که در آن به صراحت بیان شده: «پرداخت فوق العاده خاص موضوع جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۴۰۳ و اصلاحیه آن به مشمولان، صرفاً پس از ابلاغ دستورالعمل اجرایی نحوه برقراری فوقالعاده مذکور که به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید، قابل اقدام است.»
۴- علاءالدین رفیعزاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ۲۶ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام کرد در صورت تصویب نهایی هیئت وزیران، طرح «فوقالعاده خاص» از نیمه دوم سال جاری اجرایی خواهد شد.
۵- در خصوص فرایند فوقالعاده خاص در شهرداریهای سراسر کشور، پس از صدور دستورالعمل هیئت وزیران، مجوز وزارت کشور و ابلاغ آییننامه سازمان اداری و استخدامی، پرداخت صورت خواهد گرفت.
۶- در جلسه کمیسیون برنامهریزی مجمع کلانشهرها، مقرر شد از طریق دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران به عنوان «رئیس مجمع کلانشهرهای کشور» پیگیری ویژهای برای فوقالعاده خاص شهرداریهای سراسر کشور صورت پذیرد.
۷- با توجه به تفاوتهای قانونی و کشوری موجود در نظامات پرداخت حقوق، برای جبران دریافتی کارکنان نظام هماهنگ پرداخت نسبت به کارکنان تابع قانون کار، در راستای برقراری عدالت، شهرداری تهران اعتبار و منابع مالی لازم را برای پرداخت فوقالعاده خاص به همکاران تابع نظام هماهنگ پرداخت پیشبینی و تأمین کرده است و به محض طی فرایند مذکور و ابلاغ آییننامه مربوطه از سوی سازمان اداری و استخدامی یا وزارت کشور، نسبت به پرداخت آن اقدام خواهد کرد.
انتهای پیام/
نظر شما