اجرای رفیوژ میانی در خیابان ناطق نوری محله باغ فیض

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۵ از آغاز اجرای طرح احداث رفیوژ میانی در خیابان ناطق نوری خبر داد. این پروژه که در محدوده مقابل بیمارستان سلامت فردا در محله باغ فیض واقع شده، با هدف افزایش ایمنی عبور و مرور، اصلاح الگوی حرکتی خودروهای عبوری و تسهیل تردد شهروندان کلید خورده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، محمود کرم‌رودی معاون حمل‌ونقل و ترافیک منطقه، گفت: اجرای جداکننده میانی به طول ۳۰۰ متر و احداث میدان و جزایر ترافیکی در مساحتی بالغ بر ۱۱۰۰ متر مربع، بخشی از اقدامات اصلاح هندسی معابر خیابان ناطق نوری است که در راستای کاهش تصادفات و بهبود روانی ترافیک انجام می‌شود.

وی افزود: با تکمیل این پروژه، انتظار داریم علاوه بر افزایش ایمنی، نظم و ساماندهی بهتری در تردد خودروها ایجاد شود که این امر منجر به کاهش ترافیک و بهبود کیفیت زندگی شهروندان منطقه باغ فیض خواهد شد.

کرم‌رودی افزود: این طرح بخشی از برنامه‌های شهرداری منطقه ۵ برای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل و ترافیکی است که به منظور پاسخگویی به نیازهای رو به افزایش شهروندان و کاهش مشکلات ترافیکی در محله‌های پرتردد اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۹
کد مطلب: 72264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =