تهران ۱۴۰۰ بر مشارکت مردم پایه گذاری شده است

شهر: تهران ۱۴۰۰ بنا بر مشارکت با مردم دارد تا مردم یک زیست مسالمت آمیز را داشته باشند.

به گزارش شهر محی الدین فاضلیان، دبیر جشنواره تهران ۱۴۰۰ گفت: هدف از این نشست اکران طرح تهران ۱۴۰۰ است برای اجرای این طرح تقریبا همه ایده ها را جمع کردیم و بیش از صد نفر از افراد و اعضای محترم شهر و ... مدیران شهری و صاحب نظران شهر و هنرمندان ایده هایشان بررسی شد، تحلیل محتوا صورت گرفت و به دنبال آن پروژه ها و طرح هایی را به مناطق داده شد و تلاش شد مبتنی بر تهران شهری برای همه عمل کنیم.

او افزود: این نشست  آغازی بر نشست های مختلف است که به زودی برگزار خواهد شد تا ما کار را با مشارکت و همدلی همه پیش برویم.

فاضلیان ادامه داد: سرمایه های تهران قابل ملاحظه است اما تهران با همه دارایی هایش و فضاهای متنوع این روزها حال خوبی ندارد و به تعبیری همین نوع نشستن در جلسه گویای این حال بد باشد.

او تاکید کرد: رویکرد مراسم های تهران ۱۴۰۰ به سمت مردم است و اصل مطلبی که پیگیری کردیم این است که حال شهر وقتی خوب است که حال مردم خوب باشد. ممکن است تهران پر از برج و تونل و بزرگراه باشد اما حال مردم خوب نباشد. تهران ۱۴۰۰ بنا بر مشارکت با مردم دارد تا مردم یک زیست مسالمت آمیز را داشته باشند. مردم جان شهر هستند و «تهران شهری برای همه» وقتی محقق می شود که همه آنها که با تهران نسبتی دارند همراه کل تهرانی ها را در امور مشارکت دهیم.

خبرنگار: اکبر بیاتی

۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
کد مطلب: 7232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =