با آغاز سال تحصیلی جدید بسته‌های آموزشی تفکیک پسماند از مبدا در مدارس منطقه ۱۱ توزیع می‌شود

در راستای طرح استقبال از مهر، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۱ از آغاز اجرای برنامه‌های آموزشی در مدارس برای مدیریت پسماند و تفکیک آن از مبدا خبر داد. این برنامه‌ها به منظور ایجاد فرهنگ صحیح پسماند و حفاظت از محیط زیست طراحی شده‌اند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، حسین پیراردی، معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه، با اشاره به اهمیت ایجاد تسهیلات و زیرساخت‌ها در راستای افزایش جمع‌آوری پسماندهای قابل بازیافت در مدارس گفت: همزمان با طرح استقبال از مهر، اداره پسماند منطقه نسبت به توزیع و تحویل مخازن ویژه مدارس به نواحی چهارگانه اقدام نموده است.

وی افزود: اقلام توزیع شده شامل کارتن‌پلاست، مخازن ۲۴۰ و ۱۲۰ لیتری و کیسه‌های نایلونی است که به منظور ویژه‌برنامه طرح مهر و تفکیک پسماند در مدارس سطح منطقه در نظر گرفته شده است.
پیراردی همچنین به همکاری دانش‌آموزان و کادر آموزشی با آموزشگران اشاره کرد و گفت: پس از برگزاری آموزش‌های متنوع در قالب کلاس‌ها و کارگاه‌ها، کتاب، کاغذ، کارتن و سایر پسماندهای خشک تولیدی مدارس در مخازن آبی ذخیره‌سازی شده و در موعد مقرر، توسط ناوگان تیپ و خودروهای ملودی جمع‌آوری خواهد شد. این اقدام، علاوه بر کمک به حفظ محیط‌زیست، نقش مهمی در ارتقای سطح آگاهی دانش‌آموزان نسبت به مدیریت پسماند و گسترش فرهنگ بازیافت ایفا خواهد کرد.
در پایان وی تأکید کرد: فرهنگ‌سازی در مدارس تحولی پایدار در مدیریت پسماند است و نویدبخش محیط و شهری پاکیزه و زیباتر برای فردا می‌باشد. هدف ما ایجاد عادت‌های موقت نیست، بلکه هدف اداره پسماند، ایجاد فرهنگی پایدار بین مقاطع مختلف تحصیلی دانش‌آموزان است تا نسبت به محیط زیست و شهر خود مسئولیت‌پذیر و دغدغه‌مند باشند.

انتهای پیام/

۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۶
کد مطلب: 72557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =