ضرورت کاهش زمان صدور پروانه شهرسازی و تحقق حکمرانی هوشمند

در جریان بازدید رؤسای شورای شهر و کمیسیون شهرسازی معماری از سازمان فاوای شهرداری تهران، ضمن قدردانی از خدمات و سامانه‌های نوین این سازمان، بر نقش کلیدی آن در تسهیل امور شهری، کاهش زمان صدور پروانه و پیشبرد حکمرانی هوشمند تأکید شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا، با حضور در سازمان فاوا در جریان آخرین سامانه‌ها و خدمات این سازمان قرار گرفتند. در این نشست مدیران و کارشناسان فاوا سرویس‌های جدید سامانه‌ی جامع اطلاعات مکانی و سامانه‌ی نقشه‌های موضوعی رصد شهری و سرویس پیش‌محاسبه‌ی عوارض شهرداری در سامانه شهریار را معرفی کردند.
چمران در این نشست با قدردانی از زحمات همکاران سازمان فاوا، کاهش مدت زمان صدور پروانه شهرسازی را یکی از مهم‌ترین نیازهای مدیریت شهری دانست؛ او کاهش این زمان را اقدامی دو سویه برای افزایش رضایت مردم و رضایت الهی توصیف کرد و تأکید نمود: «با استفاده از سامانه‌های هوشمند، می‌توان فرایندها را به‌گونه‌ای بازطراحی کرد که شهروند بتواند بدون مراجعه حضوری و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، امور مربوط به پروانه خود را انجام دهد». به گفته وی، چنین تحولی نه تنها از اتلاف وقت جلوگیری می‌کند بلکه سطح رضایتمندی و اعتماد عمومی نسبت به شهرداری را به‌طور محسوسی افزایش می‌دهد.
عباسی نیز ضمن تشکر از میزبانی فاوا، اهمیت این سازمان را یادآور شد و اظهار داشت: «اگر قائل باشیم بدون هوشمندسازی نمی‌توان در شهر زندگی کرد، باید بپذیریم که هیچ سازمانی در شهرداری به اهمیت فاوا نیست». وی خواستار نگهداشت نیروهای متخصص، ارتقای ظرفیت تخصصی، پیگیری تحولات روز دنیا و افزایش اشراف به مأموریت‌های شهرداری شد و تأکید کرد: «حکمرانی خوب در شهرداری تهران وابسته به سازمان فاواست».
ایمان صادق‌زاده، مدیرعامل سازمان فاوا نیز در این نشست ضمن اشاره به تأثیر مستقیم اقدامات فاوا بر مأموریت‌های شهرداری تهران، از راه‌اندازی چند سامانه حیاتی در سه ماه گذشته شامل سامانه جدید املاک و مستغلات، سامانه تهاتر آنلاین، سامانه امتیازبندی و مسکن کارکنان شهرداری، سامانه پرونده الکترونیک سلامت و سامانه مزایده آنلاین غرف انتفاعی خبر داد که به‌زودی رونمایی خواهند شد و افزود: «سازمان فاوا تلاش می‌کند مصوبات شورا را در کوتاه‌ترین زمان و با بهترین کیفیت اجرایی کند».

انتهای پیام/

۳۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
کد مطلب: 72637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =